Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έδωσε Πανελλήνιες, έγραψε Έκθεση για τη βία κατά των γυναικών

14:46 - 02/06/2023

Κανονικά συμμετείχε σήμερα στις Πανελλήνιες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και έγραψε Έκθεση με θέμα τη βία κατά των γυναικών!  Κανονικά έλαβε μέρος στις Πανελλήνιες εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς, ο οποίος βρίσκεται φυλακισμένος στις φυλακές Μαλανδρίνου. Όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Δούνας, Διευθυντής Δευτεροβάθμιάς Εκπαίδευσης Φωκίδας, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν σήμερα κανονικά στην θέση του, τα θέματα έφθασαν στις 09:00 της Παρασκευής στις Φυλακές Μαλανδρίνου και ξεκίνησε η διαδικασία. Πώς αντιμετώπισε άραγε το σημερινό θέμα της έκθεσης ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που αφορούσε στη βία κατά των γυναικών; Ζήτημα το ο

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανελλήνιες 2023: «Αρίστευσε» ο Αναγνωστόπουλος σε θέμα για τη βία κατά των γυναικών [video]

Κανονικά συμμετείχε σήμερα στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, παρά την αρχική εκτίμηση ότι δεν θα ήταν εφικτό να τα καταφέρει, καθώς συνεχίζεται στο Εφετείο η δίκη για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά. Ο Αναγνωστόπουλος – που έχει στόχο να εισαχθεί στη Νομική – μεταφέρθηκε χθες βράδυ, με έκτακτη μεταγωγή, από τον […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Πανελλήνιες 2023: «Αρίστευσε» ο Αναγνωστόπουλος σε θέμα για τη βία κατά των γυναικών [video].

Διαβάστε το στο fimes.gr

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Έδωσε πανελλαδικές και ανέπτυξε τις απόψεις του για τη… βία κατά των γυναικών

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε, όπως δικαιούται, πανελλαδικές εξετάσεις και κλήθηκε να γράψει για τη βία κατά των γυναικών.

Διαβάστε το στο to10.gr

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε πανελλήνιες και έγραψε για τη βία κατά των γυναικών

Έγινε χθες το βράδυ εκτάκτως η μεταγωγή του από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου εξετάστηκε Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έδωσε σήμερα κανονικά Πανελλαδικές εξετάσεις – με στόχο να περάσει στη Νομική – αφού έγινε χθες το βράδυ εκτάκτως η μεταγωγή από τον Κορυδαλλό στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου […] Το άρθρο Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε πανελλήνιες και έγραψε για τη βία κατά των γυναικών εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά