Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Αναγνωστόπουλο: «Δίνεις πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις;»

11:09 - 03/06/2023

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έδωσε τελικά Πανελλήνιες Εξετάσεις και εχθές το πρωί εξετάστηκε στο μάθημα της Νεοελληνικής To άρθρο Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Αναγνωστόπουλο: «Δίνεις πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου – «Δίνεις εξετάσεις με αυτό το θέμα και δεν πετάς το στυλό να φύγεις;»

Την έντονη ενόχλησή της εξέφρασε η Σίσσυ Χρηστίδου αναφορικά με το γεγονός ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που σε πρώτο βαθμό έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς, συμμετείχε στις Πανελλήνιες εξετάσεις και στο μάθημα της νεοελληνικής γλώσσας κλήθηκε να αναπτύξει τις απόψεις τους πάνω στο θέμα της έμφυλης βίας και της ισότητας των δύο φύλων. «Ο βρασμός ψυχής, δεν ξέρω ψυχολόγος δεν είμαι, αλλά εικάζω ότι θα έπρεπε να ακολουθείται από έναν άνθρωπο καταρρακωμένο κι όχι από έναν άνθρωπο που διαβάζει, δίνει τις πανελλήνιές του κι ήθελε μόνος του να αντιμετωπίσει την δίκη του. Στο τέλος νομίζαμε ότι εσείς θα είστε σαν γραμματέας του κι ότι μόνος θα χειριστεί το δικαστήριο. Όλο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η οργή της Σίσσυς Χρηστίδου για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Δίνεις εξετάσεις με αυτό το θέμα και δεν πετάς το στυλό να φύγεις;»

Επειδή ο συζυγοκτόνος πιλότος έδωσε Πανελλήνιες κι εξετάστηκε στο θέμα της βίας κατά των γυναικών

Διαβάστε το στο news.gr

Σίσσυ Χρηστίδου για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Δίνεις Πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις;»

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος πήρε την απόφαση να δώσει Πανελλήνιες έχοντας ως στόχο τη νομική σχολή. Στην εξέταση της Νεοελληνικής γλώσσας ο γνωστός γυναικοκτόνος κλήθηκε να αναπτύξει τις απόψεις του για τη βία των γυναικών. Η τραγική ειρωνία της ζωής έκανε έξαλλη τη Σίσσυ Χρηστίδου που ξέσπασε μιλώντας με τον συνήγορό του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη. «Πού βρήκε […] The post Σίσσυ Χρηστίδου για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: «Δίνεις Πανελλήνιες, σου έρχεται αυτό το θέμα, δεν πετάς το στυλό και φεύγεις;» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πάνος Μουζουράκης: Αγκαλιά με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη στην παρουσίαση του νέου άλμπουμ του – Φωτογραφίες TLIFE

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Γρηγόρης Αρναούτογλου σε Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχεις πληγωθεί πάρα πολύ»