«Τέλος» ο Πάλμα για την Ρέιντζερς

17:46 - 08/06/2023

«Τέλος» ο Πάλμα για την Ρέιντζερς 08/06/2023 Ο Λούις Πάλμα μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και την ενσωμάτωση στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Άρη εν όψει της νέας σεζόν. Μπορεί πολλά να κυκλοφορούν και να γράφονται σχετικά με το μέλλον του 23χρονου μεσοεπιθετικού με επίκεντρο το ενδιαφέρον συλλόγων (εντός κι εκτός Ελλάδας), ωστόσο μην ξεχνάμε πως υπάρχει στη... μέση κι ένα συμβόλαιο που «τρέχει» με τους «κίτρινους» μέχρι το 2026. Φυσικά στον Άρη ήταν και παραμένουν ανοιχτοί σε προτάσεις για την πώληση του Πάλμα και θα εξετάσουν σοβαρά όσες εξ αυτών πλησιάζουν τα «θέλω» τους που κινούνται στις..

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τσέλσι: Ζητά 75 εκατ. για τον Μάουντ

Ο Μέισον Μάουντ τα έχει «σπάσει» με τη διοίκηση, δε θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι, θα παραχωρηθεί το καλοκαίρι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ από τις περίπου 96.000 ευρώ [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

«Τέλος» ο Μπαλογιάννης από τον ΟΦΗ

Έτοιμοι να χωρίσουν είναι οι δρόμοι του ΟΦΗ και του Κώστα Μπαλογιάννη. Οι Κρητικοί απέσυραν την πρόταση ανανέωσης συμβολαίου που είχαν κάνει στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, καθώς η πλευρά του είχε ζητήσει χρόνο ως αρχές Ιουνίου. Εντέλει δεν δόθηκε απάντηση στον κρητικό σύλλογο, ο οποίος αποφάσισε να αποσύρει την πρόταση. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο Ηράκλειο […] The post «Τέλος» ο Μπαλογιάννης από τον ΟΦΗ first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»