Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με εσώρουχα και στέλνει μήνυμα – «Επειδή είμαι μαμά δεν φοβάμαι να φοράω ό,τι θέλω»

23:09 - 16/06/2023

Στη Θεσσαλονίκη με τον γιο της βρίσκεται αυτό το διάστημα η Ιωάννα Τούνη, όσο ο Δημήτρης To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με εσώρουχα και στέλνει μήνυμα – «Επειδή είμαι μαμά δεν φοβάμαι να φοράω ό,τι θέλω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με εσώρουχα και στέλνει μήνυμα – «Επειδή είμαι μαμά δεν φοβάμαι να φοράω ό,τι σέξι θέλω»

Αναγκασμένοι να περνούν μερικά διαστήματα χωριστά είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιας και μοιράζουν τη ζωή τους, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα. Κάπως έτσι περνούν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι δύο ερωτευμένοι αφού η Ιωάννα πρέπει να βρίσκεται εκτός Αθηνών και ο Δημήτρης στη «βάση» του λόγω της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» όπου συμμετέχει. Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν με τον γιο της βρίσκεται αυτό το διάστημα η Ιωάννα Τούνη, όσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραμένει στο νέο τους διαμέρισμα στην Αθήνα. Η γνωστή influencer επέστρεψε για λίγο στο σπίτι της στη συμπρωτεύουσα, κάνοντας παράλληλα συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες της εταιρείας ενδυμάτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με εσώρουχα και δηλώνει: «Επειδή είμαι μαμά δεν θα φοβάμαι να φοράω ό,τι θέλω»

Στη Θεσσαλονίκη με τον γιο της βρίσκεται αυτό το διάστημα η Ιωάννα Τούνη, η οποία επέστρεψε για λίγο στο σπίτι της, όσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραμένει στο νέο τους διαμέρισμα στην Αθήνα, κάνοντας παράλληλα συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες της εταιρείας ενδυμάτων την οποία διατηρεί τα τελευταία χρόνια. Πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ιωάννα Τούνη: «Μην νομίζετε ότι επειδή είμαι μαμά θα φοβάμαι να φοράω ό,τι σέξι θέλω»

Η Ιωάννα Τούνη τους τελευταίους πέντε μήνες απολαμβάνει τη μητρότητα ενώ προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς της. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχοντας πάντα στο πλευρό τον γιο της. Η ανάρτησή της στο Instagram Η ίδια μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και μερικές […] The post Ιωάννα Τούνη: «Μην νομίζετε ότι επειδή είμαι μαμά θα φοβάμαι να φοράω ό,τι σέξι θέλω» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της