Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με εσώρουχα και στέλνει μήνυμα – «Επειδή είμαι μαμά δεν φοβάμαι να φοράω ό,τι θέλω»
23:09 - 16/06/2023
Στη Θεσσαλονίκη με τον γιο της βρίσκεται αυτό το διάστημα η Ιωάννα Τούνη, όσο ο Δημήτρης
To άρθρο Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με εσώρουχα και στέλνει μήνυμα – «Επειδή είμαι μαμά δεν φοβάμαι να φοράω ό,τι θέλω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Τούνη: Ποζάρει με εσώρουχα και στέλνει μήνυμα – «Επειδή είμαι μαμά δεν φοβάμαι να φοράω ό,τι σέξι θέλω»
Αναγκασμένοι να περνούν μερικά διαστήματα χωριστά είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιας και μοιράζουν τη ζωή τους, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα. Κάπως έτσι περνούν και αυτό το Σαββατοκύριακο οι δύο ερωτευμένοι αφού η Ιωάννα πρέπει να βρίσκεται εκτός Αθηνών και ο Δημήτρης στη «βάση» του λόγω της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» όπου συμμετέχει. Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν με τον γιο της βρίσκεται αυτό το διάστημα η Ιωάννα Τούνη, όσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραμένει στο νέο τους διαμέρισμα στην Αθήνα. Η γνωστή influencer επέστρεψε για λίγο στο σπίτι της στη συμπρωτεύουσα, κάνοντας παράλληλα συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες της εταιρείας ενδυμάτ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΗ Ιωάννα Τούνη ποζάρει με εσώρουχα και δηλώνει: «Επειδή είμαι μαμά δεν θα φοβάμαι να φοράω ό,τι θέλω»
Στη Θεσσαλονίκη με τον γιο της βρίσκεται αυτό το διάστημα η Ιωάννα Τούνη, η οποία επέστρεψε για λίγο στο σπίτι της, όσο ο Δημήτρης Αλεξάνδρου παραμένει στο νέο τους διαμέρισμα στην Αθήνα, κάνοντας παράλληλα συναντήσεις με φίλους και συνεργάτες της εταιρείας ενδυμάτων την οποία διατηρεί τα τελευταία χρόνια. Πριν από λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΙωάννα Τούνη: «Μην νομίζετε ότι επειδή είμαι μαμά θα φοβάμαι να φοράω ό,τι σέξι θέλω»
Η Ιωάννα Τούνη τους τελευταίους πέντε μήνες απολαμβάνει τη μητρότητα ενώ προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα της καθημερινότητάς της. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης έχοντας πάντα στο πλευρό τον γιο της. Η ανάρτησή της στο Instagram Η ίδια μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και μερικές […]
The post Ιωάννα Τούνη: «Μην νομίζετε ότι επειδή είμαι μαμά θα φοβάμαι να φοράω ό,τι σέξι θέλω» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr