Τυροκούλουρα - Για την δουλειά, την παραλία, για όλες τις ώρες. Συμφωνείς;
12:46 - 19/06/2023
Θα τα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Υλικά συνταγήςΓια τη ζύμη:240 γρ. φρέσκο γάλα χλιαρό1 φακελάκι ξηρή μαγιά1 κ.γλ. ζάχαρη1 αυγό100 γρ. ηλιέλαιο500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 φακελάκι baking powder1 κ.γλ. αλάτι1 κρόκος αυγού και σουσάμι για το πασπάλισμα Για την γέμιση1 αυγό200 γρ. φέτα τριμμένη1 κεσεδάκι γιαούρτιφρεσκοτριμμένο πιπέριΜέθοδος παρασκευής:Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γάλα, την μαγιά και τη ζάχαρη με σύρμα χειρός και αφήνουμε σκεπασμένο στην άκρη για 15′. Προσθέτουμε το αυγό και το ηλιέλαιο, ανακατεύουμε ξανά με το σύρμα χειρός και προσθέτουμε το αλεύρι με το baking powder κοσκινισμένα και το αλάτι. Αναμιγνύουμε με μια σπάτουλα και στη συνέχεια, ζυμώνουμε ελαφρώς. Αφήνουμε τη ζύμη σκεπασμ
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftheriaonline.gr