Ελευθερία Ελευθερίου: «Λύγισε» με τo σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή

02:09 - 05/07/2023

Καλεσμένη στο τελευταίο The 2Night Show της σεζόν βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου. Η γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε To άρθρο Ελευθερία Ελευθερίου: «Λύγισε» με τo σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελευθερία Ελευθερίου: «Λύγισε» με το σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή – «Μου έβγαλε μια λύπη η εικόνα σου»

Στο τελευταίο «The 2Night Show» της χρονιάς που μεταδόθηκε από την τηλεοπτική συχνότητα του ANT1 τη νύχτα της Τρίτης (4/7), η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μίλησε για την προσωπική της ζωή, το Survivor All Star – και όσα παρεξηγήθηκαν με την παρουσία της στο ριάλιτι επιβίωσης – και την καριέρα της. «Δεν θα πήγαινα τρίτη φορά στο Survivor. Το αγαπώ το παιχνίδι, αυτό που ζούσαμε εκεί πέρα αλλά με την πάροδο του χρόνου αυτό που προβάλλουν δεν είναι το Survivor που αγαπήσαμε», είπε αρχικά και συνέχισε: «Θεωρώ ότι κάποια πράγματα γίνονται σε ακραίο βαθμό, χάνει την ουσία του. Δεν θα το έκανα ξανά υπό αυτές τις συνθήκες. Να μπω σε ένα νησί, να ταλαιπωρηθώ έτσι

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελευθερία Ελευθερίου: «Λύγισε» με τo σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή – «Μου έβγαλε μία λύπη η εικόνα σου»

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη φετινή σεζόν βρέθηκε η Ελευθερία Ελευθερίου. Η γνωστή τραγουδίστρια «λύγισε» όταν […] The post Ελευθερία Ελευθερίου: «Λύγισε» με τo σχόλιο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή – «Μου έβγαλε μία λύπη η εικόνα σου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δάκρυσε όταν ρωτήθηκε για την προσωπική της ζωή και τον Μάριο Πρίαμο»

Ελευθερία Ελευθερίου: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»