Σύλληψη για πρόκληση φωτιάς στη Μάνδρα Αττικής

21:47 - 27/07/2023

Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο του αυτοφώρου και ενημερώθηκε ο εισαγγελέας.Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς Υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) με τη συνδρομή των ανακριτικών υπαλλήλων της Π.Υ. Ελευσίνας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε χορτολιβαδική – αγροτική έκταση, εντός του οικισμού Παλαιοχώρι του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική για το ανωτέρω περιστατικό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μία σύλληψη για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια στο Παλαιοχώρι Μάνδρας

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) με τη συνδρομή των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε χορτολιβαδική – αγροτική έκταση, εντός του οικισμού Παλαιοχώρι του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής. Για το παραπάνω περιστατικό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, ... Περισσότερα To άρθρο Μία σύλληψη για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια στο Παλαιοχώρι Μάνδρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συνελήφθη άτομο για τη φωτιά στη Μάνδρα

Συνελήφθη ύποπτος για την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Παλαιοχώρι Μάνδρας στη δυτική Αττική την προηγούμενη εβδομάδα.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Μία σύλληψη για τη φωτιά στη Μάνδρα

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) με τη συνδρομή των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελευσίνας, ένας άνδρας ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε χορτολιβαδική – αγροτική έκταση, εντός του οικισμού Παλαιοχώρι του δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας Αττικής. Για το παραπάνω περιστατικό επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, […] Μία σύλληψη για τη φωτιά στη Μάνδρα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Μία σύλληψη για τη φωτιά στη Μάνδρα

Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο και ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική ΑρχήΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά