Γυναικοκτονία στο Πήλιο: Την σκότωσε πισώπλατα – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση

18:58 - 02/08/2023

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με τη δολοφονία Γερμανίδας τουρίστριας στη Μηλίνα Πηλίου. Αρχικά ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε αιφνίδιο αίτιο, όμως η ιατροδικαστική εξέταση ανέτρεψε την αρχική εικόνα. Σύμφωνα με το gegonotanews.gr η ιατροδικαστής Λάρισας, Χρυσαυγή Κούση στο πόρισμά της αναφέρει πως κατά την ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα έφερε τραύμα […] Το άρθρο Γυναικοκτονία στο Πήλιο: Την σκότωσε πισώπλατα – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πήλιο: Ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα πισώπλατα – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση

Συνεχίζεται το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση για τη δολοφονία της Γερμανίδας στη Μηλίνα Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως σχετικά με τη δολοφονία Γερμανίδας τουρίστριας στη Μηλίνα Πηλίου. Αρχικά ο θάνατός της είχε αποδοθεί σε αιφνίδιο αίτιο, όμως η ιατροδικαστική εξέταση ανέτρεψε την αρχική εικόνα. Σύμφωνα με το gegonotanews.gr […] The post Πήλιο: Ο δράστης σκότωσε τη γυναίκα πισώπλατα – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά