Δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: Στον Ερυθρό Σταυρό συνέβησαν απίστευτες καταστάσεις

14:58 - 08/08/2023

Για τις όπως τονίζει «απίστευτες καταστάσεις» που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (8/8) στον Ερυθρό Σταυρό, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες μετά τη φονική επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. «Τραγικό και απογοητευτικό να γίνεται πόλεμος για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τραυματίες και νεκρούς. Συγχαρητήρια […] Το άρθρο Δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: Στον Ερυθρό Σταυρό συνέβησαν απίστευτες καταστάσεις εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιαννάκος για επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια: Στον Ερυθρό Σταυρό συνέβησαν απίστευτες καταστάσεις

Για τις όπως τονίζει «απίστευτες καταστάσεις» που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας (8/8) στον Ερυθρό Σταυρό, όπου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες μετά τη φονική επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. «Τραγικό και απογοητευτικό να γίνεται πόλεμος για έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με τραυματίες και νεκρούς. Συγχαρητήρια στους συναδέλφους και τη διοίκηση του νοσοκομείου Ερυθρού. Τραγωδία να τραυματίζονται και να σκοτώνονται άνθρωποι για το ποδόσφαιρο που είναι άθλημα να μην το ξεχνάμε» επισημαίνει. «Χθες βράδυ στο νοσοκομείο εφημερίας Ερυθρός Σταυρός συνέβησαν απίστευτες καταστάσεις. Προσήλθαν στα επείγοντα 10 τραυμ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά