Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο το παιδί μου, θα παραμένει πάντα σημαντική»
13:37 - 09/08/2023
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha Τώρα».
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο το παιδί μου, θα παραμένει πάντα σημαντική»
Διαβάστε Περισσότερα στο happytv.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί μου θα παραμένει πάντα σημαντική»
Καλεσμένος στην εκπομπή Alpha Τώρα βρέθηκε το πρωινό της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στη Βίκυ Χαντζή […]
The post Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί μου θα παραμένει πάντα σημαντική» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί μου θα παραμένει πάντα σημαντική»
Στην εκπομπή Alpha Τώρα βρέθηκε καλεσμένος ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, με αφορμή στη συμμετοχή του στους «Τρωάδες»
To άρθρο Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Η γυναίκα που έφερε στον κόσμο το παιδί μου θα παραμένει πάντα σημαντική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Η γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο το παιδί μου, παραμένει για πάντα σημαντική»
O Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μίλησε για τον χρόνο που περνά με τον γιο του, Αναστάση, αλλά και για την πρώην σύζυγό του, Λένα Δροσάκη. Ο γνωστός ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένος την εκπομπή «Alpha Τώρα» με αφορμή στη συμμετοχή του στους «Τρωάδες» στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου. «Δεν είμαι μακριά από το παιδί. Το βλέπω, το συναντάω και κάνουμε εκδρομές και πάμε […]
The post Αλέξανδρος Μπουρδούμης για Λένα Δροσάκη: «Η γυναίκα που έχει φέρει στον κόσμο το παιδί μου, παραμένει για πάντα σημαντική» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr