Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι τρυφερές ευχές στην Ιωάννα Τούνη για τα γενέθλιά της και το βίντεο με τον γιο τους

21:00 - 10/08/2023

Τις θερμότερες και πιο τρυφερές ευχές του έδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στη σύντροφό του, Ιωάννα Τούνη, με αφορμή τα 30ά […] The post Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι τρυφερές ευχές στην Ιωάννα Τούνη για τα γενέθλιά της και το βίντεο με τον γιο τους appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσσα Θεοδωρίδου: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της κόρης της

Η κόρη της Νατάσσας Θεοδωρίδου, Ανδριάννα Φουστάνου, έγινε 23 ετών και η τραγουδίστρια έκανε μια τρυφερή ανάρτηση, μέσω της οποίας ευχήθηκε χρόνια πολλά. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο με συλλογή φωτογραφιών της κορούλας της και στη λεζάντα έγραψε τα εξής: «Χρόνια σου πολλά μωρό μου…καλή μου ψυχή.. φωτεινό μου μυαλό….γεμίζεις με χαρά και δύναμη τις ζωές μας.. ενδιαφέρεσαι για όλους μας και είσαι πάντα υποστηρικτική ..είσαι το λουλούδι μου.. Σ´ΑΓΑΠΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη

Τα 30 της χρόνια κλείνει σήμερα η Ιωάννα Τούνη και τα αγαπημένα της πρόσωπα ταξίδεψαν μαζί της στις Μαλδίβες για τους εορτασμούς. Όπως ήταν αναμενόμενο στο πλευρό της βρίσκεται και ο αγαπημένος της Δημήτρης Αλεξάνδρου μαζί με τον γιο τους, τον μικρό Νουνίτο. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θέλησε να της ευχηθεί και διαδικτυακά δημοσιεύοντας μια οικογενειακή […] The post Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο