Μιχάλης Κατσούρης: Συγκλονίζει η μητέρα του – «Το συζητάγαμε κάθε βράδυ και τελικά ήρθε στο παιδί μου»

22:00 - 21/08/2023

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη 13 ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από Κροάτες χούλιγκαν και Έλληνες συνεργούς τους έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha μίλησε η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη 13 ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από Κροάτες χούλιγκαν και Έλληνες συνεργούς τους έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Δεν είχε ποινικό παρελθόν, απλά είχε την αγάπη να δει την ΑΕΚ. Εκείνο το βράδυ γυναίκες και παιδιά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φιλαδέλφεια – Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη: «Το συζητάγαμε κάθε βράδυ και τελικά ήρθε στο παιδί μου»

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha 13 ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση που […] The post Φιλαδέλφεια – Συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη: «Το συζητάγαμε κάθε βράδυ και τελικά ήρθε στο παιδί μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας