Ιωάννα Τούνη – Βρισηίδα Ανδριώτου: Τα κοινά βίντεο για τις «φίλες-φίδια»

15:00 - 29/08/2023

Μπορεί στο παρελθόν η Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου να υπήρξαν κολλητές, ωστόσο πλέον οι δυο τους δεν ανταλλάσσουν ούτε βλέμμα, ακόμα και όταν βρεθούν στον ίδιο χώρο. Οι δύο πρώην φίλες γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο “My Style Rocks”, ενώ μετά το τέλος της εκπομπής ήρθαν αρκετά κοντά, πραγματοποιώντας πολλά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τούνη - Ανδριώτου: Τα βίντεο «καρφιά» για τις φίλες «φίδια»

H Ιωάννα Τούνη και η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν κάποτε αυτοκόλλητες, τώρα πια δεν λένε ούτε «γεια»!Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»