Ελεονώρα Μελέτη: Oι τρυφερές ευχές στην κόρη της Αλεξάνδρα – “Γιορτάζει ο κόσμος μου όλος”

15:46 - 30/08/2023

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς η κόρη της, Αλεξάνδρα έχει την ονομαστική της εορτή. Η παρουσιάστρια του Mega θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσω των social media. Συγκεκριμένα η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία καλλιτεχνική φωτογραφία της κόρης της και της έγραψε τις πιο τρυφερές […] The post Ελεονώρα Μελέτη: Oι τρυφερές ευχές στην κόρη της Αλεξάνδρα – “Γιορτάζει ο κόσμος μου όλος” appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεονώρα Μελέτη: Οι τρυφερές ευχές για την 5χρονη κόρη της, Αλεξάνδρα και την ονομαστική της εορτή

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελεονώρα Μελέτη και τον Θοδωρή Μαροσούλη. Η 5χρονη κόρη τους, Αλεξάνδρα, έχει την ονομαστική της γιορτή, με την παρουσιάστρια να μοιράζεται στο Instagram μία φωτογραφία της κόρη της, συνοδευόμενη από ευχές. Πιο συγκεκριμένα, η Ελεονώρα Μελέτη κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο που δείχνει πόσο έχει μεγαλώσει η μονάκριβη κόρη της […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ελεονώρα Μελέτη: «Σήμερα γιορτάζει ο κόσμος μου όλος!»

Σήμερα (30/8) γιορτάζει η κόρη της Ελεονώρας Μελέτη, Αλεξάνδρα και η παρουσιάστρια τής ευχήθηκε και δημόσια δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της από την παραλία. Η παρουσιάστρια τον Ιούνιο παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον Θοδωρή Μαροσούλη και βάφτισαν την 5 ετών κόρη τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Ελεονώρα Μελέτη ανήρτησε μια φωτογραφία της κόρη […] The post Ελεονώρα Μελέτη: «Σήμερα γιορτάζει ο κόσμος μου όλος!» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο “Grand Hotel” – Την αναγνωρίζετε;

Κακοσμία στόματος: Οι τροφές για δροσερή αναπνοή όλη μέρα

Έλενα Ασημακοπούλου: Το «κόλπο» της για να χάσει κιλά

Clint Eastwood: Παππούς στα 94 του – Το μωρό που τον έχει ξετρελάνει

Γιώργος Λιάγκας: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, είμαι συντετριμμένος» – Η δημόσια συγγνώμη

Τζακ ο Αντεροβγάλτης: Το DNA αποκαλύπτει τον κατά συρροή δολοφόνο ύστερα από 136 χρόνια