Ο Πέτρος Φιλιππίδης «σκέφτεται να γίνει ταξιτζής ή να ανοίξει καφενείο» στα Γιάννενα

13:58 - 11/09/2023

Οδηγός ταξί ή ιδιοκτήτης καφενείου στα Γιάννενα σκέφτεται να γίνει ο Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου στον Alpha. Δημοσιογράφος του «Super Κατερίνα» ανέφερε ότι ο ηθοποιός «αυτό που έχει στο μυαλό του είναι μήπως να γίνει ταξιτζής, να οδηγεί ένα ταξί ή να ανοίξει ένα καφενείο στα […] Το άρθρο Ο Πέτρος Φιλιππίδης «σκέφτεται να γίνει ταξιτζής ή να ανοίξει καφενείο» στα Γιάννενα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αλλάζει καριέρα – «Σκέφτεται να γίνει ταξιτζής ή να ανοίξει καφενείο»

Οδηγός ταξί ή ιδιοκτήτης καφενείου στα Γιάννενα σκέφτεται να γίνει ο Πέτρος Φιλιππίδης σύμφωνα με ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου στον Alpha. Δημοσιογράφος του «Super Κατερίνα» ανέφερε ότι ο ηθοποιός «αυτό που έχει στο μυαλό του είναι μήπως να γίνει ταξιτζής, να οδηγεί ένα ταξί ή να ανοίξει ένα καφενείο στα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πέτρος Φιλιππίδης: Αλλάζει καριέρα ο ηθοποιός – Σκέφτεται να γίνει ταξιτζής ή καφετζής

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι έτοιμος να αφήσει την υποκριτική, καθώς μετά την καταδίκη του για δυο απόπειρες βιασμού οι τηλεοπτικές πόρτες έκλεισαν, και ετοιμάζει τα νέα του βήματα. Ποια είναι αυτά; Όπως ανέφερε η εκπομπή «Super Κατερίνα» στον ALPHA, o ηθοποιός σκέφτεται είτε να γίνει οδηγός ταξί ή ιδιοκτήτης καφενείου στα Γιάννενα! Δημοσιογράφος ανέφερε ότι […] The post Πέτρος Φιλιππίδης: Αλλάζει καριέρα ο ηθοποιός – Σκέφτεται να γίνει ταξιτζής ή καφετζής appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά