Κακοκαιρία Daniel: Ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη του νερού στη λίμνη Κάρλα

14:58 - 13/09/2023

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές για ακόμη μία υπερχείλιση φράγματος, καθώς η στάθμη του νερού της λίμνης Κάρλας έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα, καθώς μετά την κακοκαιρία Daniel η Πηνείος άρχισε να «κατεβάζει» τεράστιες ποσότητες νερού. Σύμφωνα με την ΕΡΤ αν ο Πηνειός – μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel – συνεχίζει να φέρνει μεγάλες […] Το άρθρο Κακοκαιρία Daniel: Ανεβαίνει επικίνδυνα η στάθμη του νερού στη λίμνη Κάρλα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέος συναγερμός – Ο Πηνειός ανεβάζει επικίνδυνα τη στάθμα στη Λίμνη Κάρλα

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές για ακόμη μία υπερχείλιση φράγματος, καθώς η στάθμη του νερού της λίμνης Κάρλας έχει αρχίσει να ανεβαίνει επικίνδυνα, καθώς μετά την κακοκαιρία Daniel η Πηνείος άρχισε να «κατεβάζει» τεράστιες ποσότητες νερού. Σύμφωνα με την ΕΡΤ αν ο Πηνειός – μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel – συνεχίζει να φέρνει μεγάλες ποσότητες νερού προς τη λίμνη και τα νερά δεν βρουν άλλο σημείο εκτόνωσης, δεν αποκλείεται η λίμνη Κάρλα να υπερχειλίσει. Όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (13/9), με απόφαση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας διακόπηκε προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων: Στην παράλληλη οδό με το φράγμα της λίμνης Κάρλας στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας

Διαβάστε το στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά