Μπέττυ Μαγγίρα για Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ της βγάζω το καπέλο, είναι μία έντιμη περσόνα της τηλεόρασης»

11:00 - 01/10/2023

Τις δηλώσεις που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη στην κάμερα του «I Love Σου Κου» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα. Η ηθοποιός […] The post Μπέττυ Μαγγίρα για Ελεονώρα Μελέτη: «Εγώ της βγάζω το καπέλο, είναι μία έντιμη περσόνα της τηλεόρασης» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπέττυ Μαγγίρα: «Η Ελεονώρα Μελέτη είναι μία έντιμη περσόνα της τηλεόρασης. Εγώ της βγάζω το καπέλο»

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «I Love Σου Κου», οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Κυριακής. Η Μπέττυ Μαγγίρα, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, θέλησε να αναφερθεί στην πορεία της δημοσιογράφου και τη γενικότερη στάση που έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια. «Εγώ αυτό που πιστεύω ότι χαρακτηρίζει την Ελεονώρα Μελέτη […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μπέττυ Μαγγίρα για Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι μία έντιμη περσόνα της τηλεόρασης – Εγώ της βγάζω το καπέλο»

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «I Love Σου Κου», οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα για Ελεονώρα Μελέτη: «Είναι μία έντιμη περσόνα της τηλεόρασης – Εγώ της βγάζω το καπέλο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο