Ελένη Φουρέιρα: «Εύχομαι ο γιος μου να πάρει τα πάντα από τον πατέρα του»
16:58 - 01/10/2023
Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται» για το Fame Story αλλά και για τον γιο της. Η εκρηκτική τραγουδίστρια είπε για το Fame Story ότι: «Το θυμάμαι το παλιό Fame Story, ήμουν τρελαμένη τότε και νομίζω όλη η Ελλάδα. Είναι τα παιδικά μου χρόνια, είναι ωραίες αναμνήσεις, είναι όλη η παρέα η καταπληκτική, […]
The post Ελένη Φουρέιρα: «Εύχομαι ο γιος μου να πάρει τα πάντα από τον πατέρα του» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Φουρέιρα: «Εύχομαι ο γιος μου να πάρει τα πάντα από τον πατέρα του»
Για τον νέο της ρόλο ως κριτής του Fame Story, μίλησε η Ελένη Φουρέιρα στην κάμερα του Alpha και στο Καλύτερα δε Γίνεται.Για τον νέο της ρόλο ως κριτής του Fame Story, μίλησε η Ελένη Φουρέιρα στην κάμερα του Alpha και στο Καλύτερα δε Γίνεται.«Θυμάμαι πολύ καλά το πρώτο Fame Story και νομίζω ήμουν τρελαμένη τότε. Είναι τα παιδικά μου χρόνια, ωραίες αναμνήσεις», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα για τον λόγο που την έκανε να αποδεχτεί την […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΕλένη Φουρέιρα: «Εύχομαι ο γιος μου να πάρει τα πάντα από τον πατέρα του»
Για τον νέο της ρόλο ως κριτής του Fame Story, μίλησε η Ελένη Φουρέιρα στην κάμερα
To άρθρο Ελένη Φουρέιρα: «Εύχομαι ο γιος μου να πάρει τα πάντα από τον πατέρα του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr