Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω διαγνωστεί με χρόνια συναισθηματική κακοποίηση»
16:58 - 06/10/2023
Στην Ελένη Μενεγάκη ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής (6/10) η Ελεονώρα Μελέτη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τη δουλειά της, την τηλεόραση, το νέο της επαγγελματικό βήμα, αλλά και την «ασθένεια» με την οποία διαγνώστηκε. «Για εμένα η τηλεόραση είναι δουλειά» Όπως είπε, θεωρεί πως φέτος στην τηλεόραση υπάρχει μία τάση για αρνητική […]
The post Ελεονώρα Μελέτη: «Έχω διαγνωστεί με χρόνια συναισθηματική κακοποίηση» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελεονώρα Μελέτη: «Διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση» – Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη
«Έχω διαγνωστεί με συναισθηματική κακοποίηση το 2007, με τη βούλα», αποκάλυψε σήμερα (6.10.2023) το μεσημέρι η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την ώρα που οι δύο γυναίκες συζητούσαν για τη συναισθηματική κακοποίηση στον χώρο εργασίας. Η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη ότι έφτασε μέχρι το γραφείο του ψυχιάτρου, λόγω της συναισθηματικής κακοποίησης ... Περισσότερα
To άρθρο Ελεονώρα Μελέτη: «Διαγνώστηκα με συναισθηματική κακοποίηση» – Η απάντηση της Ελένης Μενεγάκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Ελεονώρα Μελέτη: Έχω διαγνωστεί με συναισθηματική κακοποίηση το 2007
Για τη δήλωση «το τέρας που λέγεται τηλεθέαση το ταΐζουμε όλοι μας» μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη στην Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής (06/10). Η παρουσιάστρια του Mega, σε μια χειμαρρώδη συνέντευξη, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για όλα. «Καλώς ή κακώς από τα νούμερα πορευόμαστε και από τα νούμερα αποφασίζουν τα κανάλια. Στο λέω εγώ που ακόμα δεν έχω το προσδοκώμενο αποτέλεσμα της τηλεθέασης και δεν ντρέπομαι να το πω. Είμαι επαγγελματίας, κάνω είκοσι τόσα χρόνια τηλεόραση…», είπε η Ελεονώρα Μελέτη και αναφερόμενη στην ιδανική τηλεθέαση ανέφερε τα εξής: «Θέλεις να έχεις ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν θα προκαλεί γκρίνια, η φτώχεια φέρνει γκρίνια, ταυτόχρονα όμως δεν θα ντρέπεσαι κ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr