Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Προφανώς έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, γύρναγα σπίτι μου και έκλαιγα»
15:09 - 08/10/2023
Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ελεονώρα Μελέτη στην Ελένη Μενεγάκη προβλήθηκε το μεσημέρι
To άρθρο Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Προφανώς έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, γύρναγα σπίτι μου και έκλαιγα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Σίγουρα υπάρχουν κακά παιδιά στην ελληνική τηλεόραση, εγώ γύριζα στο σπίτι και έκλαιγα»
Στη δική της προσωπική εξομολόγηση γύρω από τη συζήτηση για τα «κακά παιδιά» στα ελληνικά media προχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη […]
The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Σίγουρα υπάρχουν κακά παιδιά στην ελληνική τηλεόραση, εγώ γύριζα στο σπίτι και έκλαιγα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕυρυδίκη Βαλαβάνη: «Λύγισε» on air – «Έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση όλα αυτά τα χρόνια»
H Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της μιλώντας για την συναισθηματική κακοποίηση που έχει υποστεί. Με αφορμή τη συνέντευξη της Ελεονώρας Μελέτη όπου αποκάλυπτε ότι έχει υποστεί και εκείνη συναισθηματική κακοποίηση, η δημοσιογράφος είπε βουρκωμένη: «Σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν κακά παιδιά. Κι εγώ έχω αισθανθεί και έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση όλα […]
The post Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Λύγισε» on air – «Έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση όλα αυτά τα χρόνια» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr