Οι δοκιμές του Πογιέτ για το παιχνίδι με την Ιρλανδία

20:46 - 11/10/2023

Οι δοκιμές του Πογιέτ για το παιχνίδι με την Ιρλανδία 11/10/2023 Μέχρι και σήμερα Τετάρτη δεν υπήρξε καμία δοκιμή από τη μεριά του Γκουστάβο Πογιέτ σχετικά με την 11άδα για το Ιρλανδία - Ελλάδα. Την Τετάρτη επέλεξε να κάνει δοκιμές μόνο που ήταν αρκετά και αισθητά μπερδμένες σχεδόν σε όλες τις γραμμές του. Μία δοκιμή που υπήρξε σχετικά με την άμυνα ήταν με Ρέτσο και Μαυροπάνο στο κέντρο της και με Ρότα, Τσιμίκα στα δύο άκρα. Βέβαια για τη θέση του στόπερ υπάρχει και ο Κουλιεράκης, ενώ κλήθηκε ως μία πρόσθετη λύση και ο Γούτας. Μπορεί όμως αυτή η δοκιμή να... δείχνει κάτι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας γενικότερα έκανε ότι μπορούσε για να... μπε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σκαλόνι: «Αμφίβολος ο Μέσι για το παιχνίδι με την Παραγουάη»

Ο Λιονέλ Σκαλόνι στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα της Αργεντινής με την Παραγουάη, τόνισε πως ο Λιονέλ Μέσι είναι αμφίβολος, κάθως συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ρότα: Δοκιμές για την αμυντική γραμμή του ματς με την Ιρλανδία

Ο Γκουστάβο Πογέτ έκανε πολύ… μπερδεμένες δοκιμές στην προπόνηση της Τετάρτης, ωστόσο υπήρξε και δοκιμή του που ξεχώρισε και είχε να κάνει με την αμυντική του γραμμή για το Ιρλανδία – Ελλάδα. Μέχρι και σήμερα Τετάρτη δεν υπήρξε καμία δοκιμή από τη μεριά του Γκουστάβο Πογέτ σχετικά με την 11άδα για το Ιρλανδία – Ελλάδα. […] The post Ρότα: Δοκιμές για την αμυντική γραμμή του ματς με την Ιρλανδία appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»