Προκριματικά EURO 2024: Νίκες για Τουρκία και Αλβανία

00:37 - 13/10/2023

Η Τουρκία επικράτησε της Κροατίας στο ντέρμπι κορυφής του 4ου προκριματικού ομίλου του Euro 2024 και απομακρύνεται από τον δρόμο της Ελλάδας στα playoffs του Nations League. Νίκη εκδίκηση για την Ισπανία κόντρα στη Σκωτία, η Νορβηγία διέλυσε την Κύπρο, ξεφεύγει η Αλβανία στον 5ο όμιλο. Η Τουρκία πήρε το ντέρμπι κορυφής του 4ου προκριματικού […] The post Προκριματικά EURO 2024: Νίκες για Τουρκία και Αλβανία appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Προκριματικά Euro 2024: Στην τελική φάση Γαλλία, Πορτογαλία και Βέλγιο

Την πρόκριση τους στην τελική φάση του Euro 2024 πανηγυρίζουν Γαλλία, Πορτογαλία και Βελγίο. Η Γαλλία έκανε το δώρο στην Εθνική Ελλάδας, επικρατώντας με 2-1 των Ολλανδών και παράλληλα εξασφάλισε την πρόκριση τους στο Euro 2024. Στα γήπεδα της Γερμανίας θα βρίσκεται και η Πορτογαλία του σπουδαίου Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ οδήγησε την ... Περισσότερα To άρθρο Προκριματικά Euro 2024: Στην τελική φάση Γαλλία, Πορτογαλία και Βέλγιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Προκριματικά Euro 2024: «Πολύ σκληρή για να πεθάνει» η Ισπανία

Το «θρίλερ» στον 1ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2024 καλά κρατεί, μετά τη νίκη της Ισπανίας επί της Σκωτίας με 2-0, στον 5ο όμιλο η Αλβανία με το άνετο 3-0 επί της Τσεχίας είναι το απόλυτο «αφεντικό» για την πρωτιά του γκρουπ και την απευθείας πρόκριση στους τελικούς της διοργάνωσης, ενώ «τεράστιο» διπλό, που […] Το άρθρο Προκριματικά Euro 2024: «Πολύ σκληρή για να πεθάνει» η Ισπανία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»