Νίκος Κουρής: Tι απαντά για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου – «Ο γιος μας χαίρεται πάρα πολύ»

17:58 - 25/10/2023

Ο Νίκος Κουρής ετοιμάζεται να παντρευτεί με τη σύντροφό του, Ελένα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια σχέσης. Ο ηθοποιός και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, βρέθηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» με αφορμή την παράσταση που πρωταγωνιστούν «Ο Εκατομμυριούχος» στο θέατρο Παλλάς. Ο Νίκος Κουρής ανέφερε πότε θα γίνει ο γάμος του και τι θα ζητήσει από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Ναι θα παντρευτώ. […] The post Νίκος Κουρής: Tι απαντά για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου – «Ο γιος μας χαίρεται πάρα πολύ» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Κουρής: Ο λόγος που παντρεύονται με την Έλενα Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια σχέσης

Μετά από 18 χρόνια σχέσης, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου αποφάσισαν να παντρευτούν. Ο ηθοποιός, το μεσημέρι της Τετάρτης (25/10) φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4 και αποκάλυψε πως το λόγο που το ζευγάρι πήρε τώρα την απόφαση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως βρίσκονται σε φάση οργάνωσης και πως το μυστήριο θα τελεστεί στον Δεκέμβριο. «Ναι θα παντρευτώ. Οργανώνουμε τον γάμο μας. Θα την καλέσω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, θα της ζητήσω να ερμηνεύσει το αγαπημένο μου τραγούδι. Ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο», είπε ο Νίκος Κουρής και αποκάλυψε πως: «Ο γιος μας χαίρεται πάρα πολύ για τον γάμο μας. Το βλέπει σαν ταινία, στον κινηματογράφο. Κάποια πράγμα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νίκος Κουρής: Τι αποκάλυψε για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου

Ο Νίκος Κουρής και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Τετάρτης με αφορμή την παράσταση “Ο Εκατομμυριούχος” στο θέατρο Παλλάς, στην οποία πρωταγωνιστούν. Ο γνωστός ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι τον Δεκέμβριο θα πραγματοποιηθεί ο γάμος του με τη σύντροφό του, Έλενα Τοπαλίδου, έπειτα από 18 χρόνια σχέσης. “Ναι θα παντρευτώ. […] The post Νίκος Κουρής: Τι αποκάλυψε για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»