Εύη Βατίδου: «Πέρασα καλά, είμαι καλά ψυχολογικά» – Το πρώτο μήνυμα μετά τη σύλληψή της

11:00 - 13/11/2023

Την πρώτη της αντίδραση μετά τη σύλληψή της είχε η Εύη Βατίδου. Το πρώην μοντέλο που συνελήφθη με την κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης είπε, σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, «είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, πέρασα καλά». Περισσότερα σε λίγο… Το άρθρο Εύη Βατίδου: «Πέρασα καλά, είμαι καλά ψυχολογικά» – Το πρώτο μήνυμα μετά τη σύλληψή της εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύη Βατίδου: «Είμαι πολύ καλά ψυχολογικά, πέρασα καλά» - Η πρώτη αντίδρασή της μετά τη σύλληψή της

Τα πρώτα λόγια της Εύης Βατίδου έπειτα από τη σύλληψή της στη Γλυφάδα.

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Στον ανακριτή η Βατίδου για να απολογηθεί – Η πρώτη αντίδραση μετά τη σύλληψη

Στα δικαστήρια έφτασε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας η Εύη Βατίδου, προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή για το περιστατικό στη Γλυφάδα, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 57χρονης. Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας που είναι μαζί με την Εύη Βατίδου στα δικαστήρια, δήλωσε ότι «αυτός ο αλήτης ακολούθησε μία […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]