Live Κασσελάκης: Είμαι απόλυτα Αριστερός – Τραμπικές μέθοδοι από όσους δεν αποδέχονται την εκλογή μου – Τι είπε για Τσίπρα – Τι είπε για αυτόν ο Τάιλερ

01:00 - 17/11/2023

Εφόλης της ύλης συνέντευξη παραχωρεί αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Ενώπιος Ενωπίω» και τον δημοσιογράφο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο κ. Κασσελάκης τοποθετήθηκε για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της επικαιρότητας αλλά και για τα όσα διαδραματίζονται τα τελευταία 24ωρα στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις μαζικές αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών από […] Το άρθρο Live Κασσελάκης: Είμαι απόλυτα Αριστερός – Τραμπικές μέθοδοι από όσους δεν αποδέχονται την εκλογή μου – Τι είπε για Τσίπρα – Τι είπε για αυτόν ο Τάιλερ εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ουκρανία: Σκληρές κουβέντες στην τηλεδιάσκεψη των ευρωπαίων ηγετών με τον Τραμπ

Champions League: Η Άρσεναλ στους «16», η Σίτι «καθάρισε» τη Ρεάλ [δείτε όλα τα γκολ]

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 11 Δεκεμβρίου

Η γελοιογραφία της ημέρας από τον Γιάννη Δερμεντζόγλου – Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025

Ο λαϊκισμός της αντιπολίτευσης

Κυριάκος Πιερρακάκης: Η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές στο Eurogroup, το παρασκήνιο, τα προγνωστικά και τα κέρδη της Ελλάδας