ΑΕΚ – Μπράιτον: Το πέναλτι μέσω VAR για το 1-0 των Άγγλων

21:37 - 30/11/2023

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπράιτον στην OPAP Arena, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, αλλά βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ από πέναλτι της αγγλικής ομάδας. Στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σιμάνσκι μάρκαρε τον Πέδρο της Μπράιτον μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ και ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, αλλά στη συνέχεια κλήθηκε από το VAR να δει ξανά τη φάση. Άλλαξε έτσι την απόφασή του και έδωσε πέναλτι υπέρ των “γλάρων”, οι οποίοι και κατάφεραν με αυτόν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ στην αναμέτρηση, αφού ο Πέδρο ευστόχησε από τα 11 βήματα για το 1-0 της αγγλικής ομάδας στο ματς. Η ΑΕΚ βρέθηκε έτσι πίσω να χάνει στο 55′ από την Μπράιτον στην OPAP Arena. newsit.gr The p

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΕΚ – Μπράιτον: Ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ των οπαδών της ΑΕΚ και της Μπράιτον, μετά τη λήξη του αγώνα στην OPAP Arena, όπου οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν με 1-0 και αποκλείστηκαν από το Europa League.   Παρά την ήττα, οι παίκτες της ΑΕΚ αποθεώθηκαν μετά τον αγώνα. Ωστόσο, λίγο αργότερα υπήρξε ένταση μεταξύ οπαδών των γηπεδούχων και αυτών την αγγλικής ομάδας, ... Περισσότερα To άρθρο ΑΕΚ – Μπράιτον: Ένταση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”