Έπαιξε με τη φωτιά και… κάηκε στην παράταση ο Παναθηναϊκός

01:37 - 01/12/2023

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δύο φορές στον... επίλογο του αγώνα με 10 πόντους, αλλά λάθη και αστοχία στα τελευταία τέσσερα λεπτά έδωσαν... πάτημα στην Παρτιζάν, η οποία είδε τον Κέβιν Πάντερ να «αφυπνίζεται» στην επίθεση, να στέλνει το ματς στην παράταση (78-78κ.α.) και τελικά να πανηγυρίζει στο επιπλέον πεντάλεπτο μία σπουδαία νίκη, με τεράστια ανατροπή. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με 92-87 από την ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην κατάμεστη «Stark Arena», για την 11η αγωνιστική της Euroleague, με το ρεκόρ τους να υποχωρεί σε 6-5. Στον αντίποδα, οι Σέρβοι πανηγύρισαν το πέμπτο θετικό αποτέλεσμα τους.  Ο Κέντρικ Ναν και ο Ματίας Λεσόρ αποτέλεσαν τους «πολιορκητικούς κριούς» του Παναθηναϊκού

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Euroleague: Έπαιξε με τη φωτιά και… κάηκε στην παράταση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε δύο φορές στον… επίλογο του αγώνα με 10 πόντους, αλλά λάθη και αστοχία στα τελευταία τέσσερα λεπτά έδωσαν… πάτημα στην Παρτιζάν, η οποία είδε τον Κέβιν Πάντερ να «αφυπνίζεται» στην επίθεση, να στέλνει το ματς στην παράταση (78-78κ.α.) και τελικά να πανηγυρίζει στο επιπλέον πεντάλεπτο μία σπουδαία νίκη, με τεράστια ανατροπή. Οι […] Euroleague: Έπαιξε με τη φωτιά και… κάηκε στην παράταση ο Παναθηναϊκός on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”