Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την επέτειο της δολοφονίας Γρηγορόπουλου

18:37 - 05/12/2023

Επί ποδός θα βρίσκονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας περίπου 4.000 αστυνομικοί, ενόψει της επετείου για τα 15 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Μία μόλις ημέρα πριν από την πολυαναμενόμενη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, για την οποία και θα βρίσκονται επί ποδός δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατικής, οι δρόμοι της πρωτεύουσας θα κατακλυστούν από πλήθος κόσμου που θα διαδηλώσει με αφορμή τη συμπλήρωση 15 ετών από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί αύριο, Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, στην επέτειο του θανάσιμου τραυματισμού του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στα Εξάρχεια. Λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών που έχουν

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Δρακόντεια» μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για την επέτειο Γρηγορόπουλου – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

«Δρακόντεια» θα είναι τα μέτρα της Αστυνομίας στην Αθήνα την Τετάρτη (06/12/2023) για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται, ανήμερα του Αγίου Νικολάου, από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια απο σφαίρα του Επαμεινώνδα Κορκονέα. Αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας μια μέρα μάλιστα πριν απο την επίσημη επίσκεψη του […] Το άρθρο «Δρακόντεια» μέτρα της ΕΛ.ΑΣ. για την επέτειο Γρηγορόπουλου – Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου

Σταδιακά και ανάλογα με τις συνθήκες η Τροχαία από τις 12 το μεσημέρι και μετά προχωρά σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας. Στις 12:00 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση μνήμης στα Προπύλαια και πορεία μαθητών και φοιτητών, φορέων και οργανώσεων. Στις 18:00 στο ίδιο σημείο θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση από συλλογικότητες και φορείς. Λίγο μετά το μεσημέρι […] Το άρθρο Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας για την επέτειο της δολοφονίας του Α. Γρηγορόπουλου εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”