Καρέ καρέ η στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς τρώει στο πρόσωπο πανέρια με λουλούδια

13:58 - 08/01/2024

Viral έχει γίνει η στιγμή που θαμώνες του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς του πέταξαν στο πρόσωπο πανέρια με λουλούδια. Ο ίδιος όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο δεν αντέδρασε και συνέχισε να τραγουδά. Στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο TikTok με το σχόλιο «Πώς μπήκε το 2024» ο Σάκης Ρουβάς τραγουδούσε το «Εμένα […] Το άρθρο Καρέ καρέ η στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς τρώει στο πρόσωπο πανέρια με λουλούδια εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καρέ καρέ η στιγμή που ο Σάκης Ρουβάς τρώει στο πρόσωπο πανέρια με λουλούδια

Viral έχει γίνει η στιγμή που θαμώνες του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς του πέταξαν στο πρόσωπο πανέρια με λουλούδια. Ο ίδιος όπως φαίνεται στο σχετικό βίντεο δεν αντέδρασε και συνέχισε να τραγουδά. Στο σχετικό βίντεο που ανέβηκε στο TikTok με το σχόλιο «Πώς μπήκε το 2024» ο Σάκης Ρουβάς τραγουδούσε το «Εμένα Θες» και όταν τελείωνε το ρεφρέν, κάποιος του πέταξε πανέρια με λουλούδια στο πρόσωπο. Τα σχόλια κάτω από το βίντεο του Σάκη Ρουβά πήραν τη μορφή καταιγίδας με τους περισσότερους να σχολιάζουν την ψυχραιμία του τραγουδιστή. Δείτε το βίντεο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά