Ο Παναθηναϊκός ισοπέδωσε την Μονακό

00:37 - 12/01/2024

To τρίποντο.... παραλήρημα του πρώτου δεκαλέπτου (7/9 από τα 6,75) και η συγκλονιστική άμυνα, απλοποίησαν το έργο του Παναθηναϊκού, απέναντι στη Μονακό στο ΟΑΚΑ, συντρίβοντας τη με 88-63, για την 21η αγωνιστική της Euroleague.  Με την αποψινή τρίτη διαδοχική νίκη του και έβδομη στα τελευταία οκτώ ματς της Euroleague, το τριφύλλι παραμένει «αγκαλιά» με την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Στον αντίποδα, οι Μονεγάσκοι υπέστησαν τη δέκατη ήττα τους.  Ο Παναθηναϊκός χάλασε με το... καλησπέρα το μυαλό του Μάικ Τζέιμς (είχε 4 πόντους μέχρι το 30΄ και τελείωσε με μόλις 11π. τον αγώνα) και «βομβαρδίζοντας» από τα 6,75 τη Μονακό στο πρώτο δεκάλεπτο εξασφάλισε ένα μαξ

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παναθηναϊκός: Τα highlights από την ισοπεδωτική εμφάνιση με τη Μονακό (vid)

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε τη Μονακό με 88-63 και έφτασε τις επτά νίκες στα οκτώ τελευταία παιχνίδια. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης.

Διαβάστε το στο Gazzetta

«Πάρτι» του Παναθηναϊκού με την Μονακό στο ΟΑΚΑ

To τρίποντο…. παραλήρημα του πρώτου δεκαλέπτου (7/9 από τα 6,75) και η συγκλονιστική άμυνα, απλοποίησαν το έργο του Παναθηναϊκού, απέναντι στη Μονακό στο ΟΑΚΑ, συντρίβοντας τη με 88-63, για την 21η αγωνιστική της Euroleague. Με την χθεσινή τρίτη διαδοχική νίκη του και έβδομη στα τελευταία οκτώ ματς της Euroleague, το τριφύλλι παραμένει «αγκαλιά» με την […] «Πάρτι» του Παναθηναϊκού με την Μονακό στο ΟΑΚΑ on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”