Έγκλημα στην Χαλκίδα: «Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε τον άντρα μου» λέει η σύζυγος του θύματος

18:37 - 20/01/2024

Η σύζυγος του 42χρονου που δολοφονήθηκε έλυσε τη σιωπή της, στους αστυνομικούς. Περιέγραψε το έγκλημα στη Χαλκίδα και μίλησε για τη γυναίκα που έχει συλληφθεί για το φονικό… Η δολοφονική επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια της. Η 38χρονη επιτέθηκε και μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 42χρονο, σε ένα έγκλημα που το πρωί «πάγωσε» τη Χαλκίδα και ολόκληρη τη χώρα. Η σύζυγος του θύματος έβλεπε τις εικόνες από το μπαλκόνι του σπιτιού της και φώναζε μάταια για βοήθεια. Ο 42χρονος όμως δεν κατάφερε να σωθεί. Η γυναίκα του, μετά το αρχικό σοκ, έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς που έσπευσαν στην περιοχή. Δήλωσε συντετριμμένη και τόνισε πως η δράστιδα παρενοχλούσε τον άντρα της, στο παρελθόν. Δεν περίμενε όμως

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δολοφονία στη Χαλκίδα: «Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε τον άντρα μου» λέει η σύζυγος του θύματος

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος αποκάλυψε ότι ο σύζυγος της 39χρονης γνώριζε ότι παρενοχλούσε τα τελευταία χρόνια τον άτυχο άνδρα

Διαβάστε το στο tanea.gr

Έγκλημα στη Χαλκίδα: Παρενοχλούσε τον άντρα μου, αλλά δεν περίμενα να φτάσει ως εκεί, είπε η σύζυγος του 43χρονου

«Είμαι συντετριμμένη, ήξερα πως αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο», δήλωσε μέσω του δικηγόρου της η σύζυγος του 43χρονου άντρα που δέχθηκε σήμερα στη Χαλκίδα τη φονική επίθεση με μαχαίρι από μία 39χρονη γυναίκα. Συγκλονιστικά στοιχεία για την άγρια δολοφονία Συγκλονίζουν τα […] The post Έγκλημα στη Χαλκίδα: Παρενοχλούσε τον άντρα μου, αλλά δεν περίμενα να φτάσει ως εκεί, είπε η σύζυγος του 43χρονου appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Εγκλημα στη Χαλκίδα: «Παρενοχλούσε τον άντρα μου» καταγγέλλει η σύζυγος του 43χρονου

Newsroom 20.01.2024 • 19:52 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το έγκλημα στη Χαλκίδα με θύμα έναν 43χρονο άνδρα και αυτόπτη μάρτυρα τη σύζυγό του.  Σύμφωνα με τη σύζυγο του θύματος που μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Χαλκίδας για να καταθέσει όσα είδε, η φερόμενη ως δράστιδα του εγκλήματος παρενοχλούσε τον σύζυγό […]

Διαβάστε το στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

Συνδέεται όλη η Ελλάδα! Δεκάδες Δήμοι θα μεταδώσουν σε live streaming – Πώς θα δούμε τη μεγάλη συναυλία για τα Τέμπη

Τάραξε τους Λαμιώτες στα τηλέφωνα… Λογιστής “μαϊμού” έψαχνε θύματα με δόλωμα το market pass

Σε σοκ η Λαμία μετά τον θάνατο του 39χρονου στο πατρικό του – τον βρήκε νεκρό η μητέρα του, “… δεν είχε ψυχολογικά”!

Λαμία: Στις 27 του μήνα η καταβολή αποδοχών στις νέες σχολικές καθαρίστριες

Στερεά Ελλάδα: Eργατικό ατύχημα – Απορριμματοφόρο συνέθλιψε το πόδι εργαζομένου

Λαμία: 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός συγγραφής και ερμηνείας πρωτότυπου μονολόγου επί σκηνής