Η ιστορία και η αυθεντική συνταγή για καρμπονάρα

00:58 - 29/01/2024

Ίσως δεν υπάρχει πιο αγαπημένο ιταλικό πιάτο από την καρμπονάρα: ζεστά ζυμαρικά ανακατεμένα με μια κρεμώδη σάλτσα από ωμά χτυπημένα αυγά, που τονίζεται με τραγανά κομμάτια γκουαντσιάλε και τελειώνει με ένα ντους από τριμμένο παλαιωμένο τυρί Pecorino Romano και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι. Αν και παρασκευάζεται επίσης με φετουτσίνι, λιγκουίνι ή μπουκατίνι, τα σπαγγέτι παραμένουν το […] The post Η ιστορία και η αυθεντική συνταγή για καρμπονάρα appeared first on Koolnews.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο koolnews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ koolnews.gr

Τρεις ελληνικές παραλίες στις λίστα για να πας τον Μάιο

Θρήνος για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της. Το Post αποχαιρετισμού

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: 21 χρονών και εκθαμβωτική στο iconic φόρεμα της μητέρας της!

Η Σάρλοτ ΜακΚίνι έχει κέφια και το αποδεικνύει με selfie στον καθρέφτη

Υγεία: 5 τροφές που μειώνουν την κορτιζόλη, την ορμονη του άγχους, το λόγο που δε μπορείτε να χάσετε βάρος

Μαλλιά: Η νέα hair care ρουτίνα για μακριά μαλλιά σε χρόνο ρεκόρ!