Υπουργείο Εργασίας: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της έκρηξης μέσα από κατάστημα, πού στρέφονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

21:00 - 03/02/2024

χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την βομβιστική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας. O αστυνομικός συντάκτης, Βασίλης Λαμπρόπουλο, ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA νέα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες και τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της αστυνομίας για την βόμβα που εξερράγη στο υπουργείο Εργασίας στην «καρδιά» της Αθήνας. Πρόκειται για […] Το άρθρο Υπουργείο Εργασίας: Βίντεο ντοκουμέντο – Η στιγμή της έκρηξης μέσα από κατάστημα, πού στρέφονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τρία με πέντε κιλά εκρηκτικής ύλης στη βόμβα της Σταδίου – Πού στρέφονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στις αστυνομικές αρχές για τη θρασύτατη βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, και μάλιστα σε ώρα που κυκλοφορούσε ακόμη αρκετός κόσμος. Την ευθύνη για τη βόμβα που εξερράγη στη μιάμιση μετά τα μεσάνυχτα απέναντι από το υπουργείο Εργασίας ανέλαβε μια οργάνωση που αυτοαποκαλείται «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα», ενώ οι δράστες δεν φάνηκε να ενοχλούνται από το γεγονός ότι σε ολόκληρο το τετράγωνο υπήρχαν κάμερες ασφαλείας. Η ισχύς της βόμβας ήταν μεγάλη, όπως μαρτυρά και το βίντεο ντοκουμέντο που καταγράφει τον ήχο της, ενώ από αυτή το μόνο που φαίνεται να έχει μείνει είναι ένα κομμάτι πανί από το σακίδιο στο οποίο ήταν τοποθετημένη και ένα από τη σακούλα.

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη