Σπύρος Μπιμπίλας: «Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου! Η μητέρα μου έμαθε ότι είμαι ομοφυλόφιλος από…»

15:00 - 19/02/2024

χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1, σήμερα Δευτέρα 19/2. Ο αγαπημένος ηθοποιός, πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής μίλησε για την ομιλία του στην Βουλή που συγκίνησε τον κόσμο αλλά και για την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Η εξομολόγηση του Σπύρου Μπιμπίλα για την προσωπική του ζωή Διαβάστε περισσότερα στο […] Το άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: «Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου! Η μητέρα μου έμαθε ότι είμαι ομοφυλόφιλος από…» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου» – «Τώρα κοντεύω 70 χρονών θα κάνω παιδί;»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση καθώς έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» με αφορμή την ψήφιση για το νομοσχέδιο ομόφυλων ζευγαριών. Ο Σπύρος Μπιμπίλας προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση καθώς έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό» με αφορμή την ψήφιση για το νομοσχέδιο ομόφυλων ζευγαριών. Για το ενδεχόμενο να παντρευτεί, ο ίδιος ανέφερε: «Εγώ είμαι πάρα πολύ της συντροφικότητας και της μονογαμίας, γιατί δεν… υπάρχουν γκέι άνθρωποι που τους αρέσει πάρα πολύ να αλλάζουν συντρόφους, όπως και ετεροφυλόφιλοι, […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: «Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου… Όταν έχασα τον μεγάλο μου έρωτα δεν ήθελα να ζω»

Η μητέρα μου το έμαθε από ένα ανώνυμο τηλεφώνημα κάποιου ανθρώπου που ακόμα δεν έχω καταλάβει ποιος ήταν”, αποκαλύπτει ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Σπύρος Μπιμπίλας, μέσα από το βήμα της Βουλής, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ως βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του επί του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, προχώρησε σε […] The post Σπύρος Μπιμπίλας: «Με 25 ανθρώπους έχω πάει στη ζωή μου… Όταν έχασα τον μεγάλο μου έρωτα δεν ήθελα να ζω» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη