Κούγιας για Λαζόπουλο: «Το μόνο που έκανα ήταν να τον σηκώσω και να φανεί πιο κοντός από εμένα» (vid)
13:09 - 05/03/2024
Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μίλησε ο Αλέξης Κούγιας και αναφέρθηκε στο επεισόδιο που είχε στο παρελθόν με τον Λάκη Λαζόπουλο σε νυχτερινό κέντρο, για το οποίο θα οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες....Συνεχίστε την ανάγνωση του άρθρου: Κούγιας για Λαζόπουλο: «Το μόνο που έκανα ήταν να τον σηκώσω και να φανεί πιο κοντός από εμένα» (vid)
Διαβάστε Περισσότερα στο sinidisi.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κούγιας για Λαζόπουλο: «Το μόνο που έκανα ήταν να τον σηκώσω και να φανεί πιο κοντός από εμένα»
«Το μόνο που έκανα ήταν να τον σηκώσω και να φανεί πιο κοντός από εμένα» είπε ο Αλέξης Κούγιας για το περιστατικό με τον Λάκη Λαζόπουλο πριν από χρόνια, στο κέντρο που εμφανιζόταν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή. Μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και αναφερόμενος στο δικαστήριο που αναβλήθηκε ο ποινικολόγος είπε: «Αν δεν κάνω λάθος, πήγε για τις 11. Το δικαστήριο κάλεσε την Δέσποινα Βανδή γιατί την πρότεινε ο Λαζόπουλος και όχι αυτεπαγγέλτως. Επειδή εκείνη την ώρα τραγουδούσε και πιθανόν αντιλήφθηκε τι συνέβη μεταξύ μας. Παρά την αρχική του μήνυση ότι τον χτύπησα, αυτό δεν το δέχτηκε καν κατά την επεξεργασία της υποθέσεως. Δεν έχει συμβεί αυτό για αυτό και εγώ του έχω κάνει μήνυση για ψ
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr