Οι ΗΠΑ «σε συνεχή επαφή» με την Ελλάδα και την Ουκρανία για την επίθεση στην Οδησσό
06:37 - 07/03/2024
Το χτύπημα της Ρωσίας στην Οδησσό είναι μια υπενθύμιση της ανάγκης που έχει η Ουκρανία για συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας, ανέφερε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών.
Διαβάστε Περισσότερα στο Skai.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Είμαστε 'σε συνεχή επαφή' με Ελλάδα και Ουκρανία μετά τη ρωσική επίθεση
«Νομίζω ότι το χτύπημα είναι άλλη μια υπενθύμιση το πως η Ρωσία συνεχίζει να χτυπά την Ουκρανία κάθε μέρα» είπε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ
Διαβάστε το στο Γ. Γεραπετρίτης: Διερευνούμε τα αίτια και την πηγή της επίθεσης στην Οδησσό
Ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, αναφέρθηκε στην χθεσινή επίθεση στην Οδησσό στο πλαίσιο συνάντησης Κυριάκου Μητσοτάκη – Βολοντίμιρ Ζελλένσκι, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για το νομοσχέδιο…
Γ. Γεραπετρίτης: Διερευνούμε τα αίτια και την πηγή της επίθεσης στην Οδησσό - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
Διαβάστε το στο naftemporiki.grΓεραπετρίτης: Διερευνούμε τα αίτια και την πηγή της επίθεσης στην Οδησσό
«Δεν υπήρξε άμεση απειλή ή κίνδυνος ζωής ή ακεραιότητας
Διαβάστε το στο news.grΣτέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ «σε συνεχή επαφή» με την Ελλάδα και την Ουκρανία
Είμαστε σε συνεχή επαφή και με την Ελλάδα και την Ουκρανία, είπε ο εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Μάθιου Μίλερ απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό κατά τη διάρκεια επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. «Δεν έχω συγκεκριμένες συνομιλίες να σας μεταφέρω. Νομίζω ότι το χτύπημα είναι άλλη μια υπενθύμιση το πώς η […]
Το άρθρο Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Οι ΗΠΑ «σε συνεχή επαφή» με την Ελλάδα και την Ουκρανία εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr