Εύη Δρούτσα για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision: «Αχταρμάς το “Ζάρι”, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι η Μπιγιονσέ» (vid)

21:37 - 09/03/2024

Η Εύη Δρούτσα τοποθετήθηκε, για ακόμη μια φορά, για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision. Στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βγήκε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός εξέφρασε γι’ ακόμα μία φορά την άποψή της για το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. «Με μία […] The post Εύη Δρούτσα για την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision: «Αχταρμάς το “Ζάρι”, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι η Μπιγιονσέ» (vid) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Εύη Δρούτσα: «Αχταρμάς το “Ζάρι”, η Μαρίνα Σάττι δεν είναι η Μπιγιονσέ» (βίντεο)

Στον αέρα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» βγήκε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός εξέφρασε γι’ ακόμα μία φορά την άποψή της για το τραγούδι «Ζάρι» με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. «Με μία λέξη; Αχταρμάς. Ο Στέφανος Κορκολής είχε γράψει ένα τραγούδι που λεγόταν ‘’Ένα βράδυ στην Ομόνοια’’, όπου είχε όλες τις μουσικές από τα κράτη που κυκλοφορούν στην Ομόνοια. Αυτά που παρουσίασαν χθες στο clip τα παρουσίασαν με έναν πολύ άσχημο τρόπο. Ίσως εάν δεν έκαναν 185 μουσικοί το τραγούδι και 182 στιχουργοί στο στίχο ίσως ήταν καλύτερο», είπε αρχικά η Εύη Δρούτσα. Η Εύη Δρούτσα είπε στη συνέχεια: «Εγώ είμαι στην ιδέα του παραγωγού, πρέπει να παράγει κάποιος. Συμφών

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Τα highlights της ΤΡΙΑΡΑΣ (VID)

Κλάμα Τερίμ: «Οι διαιτητές είναι περίεργοι σε αυτό το γήπεδο – Άξιζε τη νίκη η ΑΕΚ»

Ανάρτηση Original 21 για τον Μιχάλη: «Για σένα αδερφέ μας»

ΑΕΚ1924 TV: Live η συνέντευξη Τύπου του Αλμέιδα μετά τη μεγάλη νίκη (VID)

Σπόραρ: «Η ΑΕΚ κυριάρχησε και πήρε τη νίκη»

Πόνσε: «Είναι μία μεγάλη νίκη. Θέλαμε να δείξουμε τις προθέσεις μας»