Θρυλικοί «μπέμπηδες» στους «4» της Ευρώπης!

21:37 - 12/03/2024

Η πορεία-θαύμα του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League συνεχίζεται και κανείς πλέον δεν τολμάει να στοιχηματίσει ότι θα σταματήσει πριν από τον τελικό! Η ομάδα Νέων του «Θρύλου» πέρασε από το Μόναχο με νίκη 3-1  επί της Μπάγερν και προκρίθηκε στο Final 4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί 19-22 Απριλίου στην Ελβετία. Έτσι, για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια, μία ελληνική ομάδα θα συμμετάσχει σε ημιτελικό διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA, καθώς ο τελευταίος ήταν ο Παναθηναϊκός στο Champions League του 1996. Μέσα σε λιγότερο από δέκα λεπτά, μετά το ημίωρο του πρώτου ημιχρόνου, οι «ερυθρόλευκοι» πέτυχαν και τρία γκολ! Το σκορ άνοιξε ο Χρήστος Μουζακίτης στο 32΄ από λάθος του Γερμανού τερματο

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θρυλικοί «μπέμπηδες»…άλωσαν το Μόναχο και πήγαν στους «4» της Ευρώπης

Η πορεία-θαύμα του Ολυμπιακού στο UEFA Youth League συνεχίζεται και κανείς πλέον δεν τολμάει να στοιχηματίσει ότι θα σταματήσει πριν από τον τελικό! Η ομάδα Νέων του «Θρύλου» πέρασε από το Μόναχο με νίκη 3-1 επί της Μπάγερν και προκρίθηκε στο Final 4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί 19-22 Απριλίου στην Ελβετία. Έτσι, για πρώτη […] Θρυλικοί «μπέμπηδες»…άλωσαν το Μόναχο και πήγαν στους «4» της Ευρώπης on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”