Ο Θοδωρής Αθερίδης ζήτησε δημόσια συγγνώμη στον «αέρα» – Ο ηθοποιός ξέχασε να πάει… καλεσμένος στην ΕΡΤ

22:00 - 22/03/2024

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε Είδον» της ΕΡΤ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/3) ο Θοδωρής Αθερίδης όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν σε ένα σκηνικό που είχε γίνει δύο μέρες πριν όταν ο ηθοποιός… ξέχασε να πάει καλεσμένος στην εκπομπή. «Σε είχαμε αναγγείλει και την προηγούμενη φορά», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος, δίνοντάς του την πάσα να αναφερθεί στο περιστατικό. «Θα ήθελα να σας ζητήσω δημόσια συγνώμη για αυτό. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει στη ζωή μου. Έγινε απλά ένα delete, έπεσε το… ρελέ. Κοιμάμαι και ξυπνάω να πάω τουαλέτα. Χτυπάει η πόρτα και μου λένε: σε ψάχνουν από παντού. Έχουν πάρει τηλέφωνο και ανησυχούν ότι κάτι έπαθα. Το συνειδητοποιώ και ουρλιάζω. Σκοτώνομαι

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τραγική κατάληξη για τον 68χρονο αγνοούμενο στην Πάτρα – Βρέθηκε νεκρός σε χωράφι

Απεργιακό λουκέτο στο Λούβρο – Δεν άνοιξε το πιο διάσημο μουσείο του κόσμου

Viral ο θαμώνας που κοιμήθηκε πάνω σε τραπέζι – Ο Κώστας Δόξας του τραγούδησε «κοιμήσου εδώ, αλλού μην πας»

Live οι δηλώσεις Μητσοτάκη με την πρόεδρο της Μολδαβίας

Ποια φαρμακεία εφημερεύουν σήμερα

Μεγάλη επιχείρηση με τη συμμετοχή της ΕΛ.ΑΣ. για εμπορικό πλοίο με τεράστια ποσότητα κοκαΐνης στη Μεσόγειο