Καιρός – 25ης Μαρτίου με τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πτώση της θερμοκρασίας

20:37 - 24/03/2024

Ο καιρός αύριο Δευτέρα 25η Μαρτίου θα είναι βροχερός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Έως 8 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο. Ο καιρός αύριο 25η Μαρτίου σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο μεμονωμένες καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα βαθμιαία θα σταματήσουν στα δυτικά, από το βράδυ στη Θράκη και θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Στην υπόλοιπη χώρα, αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα είναι πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών βροχ

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καιρός 25ης Μαρτίου: Tοπικές βροχές σε Αιγαίο και Θράκη – Αραιές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα

Διαβάστε πως θα είναι ο καιρός σήμερα, Δευτέρα 25η Μαρτίου 2024, σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). The post Καιρός 25ης Μαρτίου: Tοπικές βροχές σε Αιγαίο και Θράκη – Αραιές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Καιρός: 25η Μαρτίου με τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πτώση της θερμοκρασίας

Ο καιρός σήμερα Δευτέρα 25η Μαρτίου θα είναι βροχερός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση. Έως 8 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο. Ο καιρός σήμερα 25η Μαρτίου σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ): Στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως […] Το άρθρο Καιρός: 25η Μαρτίου με τοπικές βροχές και καταιγίδες – Πτώση της θερμοκρασίας εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”