Καρκίνος: Μειώστε τον κίνδυνο τρώγοντας αυτό δύο φορές την εβδομάδα

15:37 - 28/03/2024

Πώς μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου η κατανάλωση ψαριού; Οι έρευνες συνδέουν την συχνή κατανάλωση αυτού του τροφίμου με τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου συνολικά καθώς και με ισχυρή προστατευτική δράση ενάντια στον καρκίνο του εντέρου. Η κατανάλωση ψαριού μειώνει τον κίνδυνο καρκίνου. Μελέτες που έγιναν στη βόρεια Ιταλία, έδειξαν ότι οι άνθρωποι που […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Καρκίνος: Μειώστε τον κίνδυνο τρώγοντας αυτό δύο φορές την εβδομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο fimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fimes.gr

Κωνσταντίνος Φλώρος: Ποιος ο 33χρονος βουλευτής που έσπασε τη μύτη του Βασίλη Γραμμένου. Βιογραφικό

Συντάξεις Μαΐου 2024 ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, Δημόσιο: Στα ΑΤΜ τα χρήματα, νέες ημερομηνίες, ώρες πληρωμής

Συντάξεις Μαΐου 2024: Νέες ημερομηνίες, πότε θα εμφανιστούν τα λεφτά στα ΑΤΜ

Λυκούργος Μαρκουδης: Πώς από το Disney Club υποψήφιος ευρωβουλευτής της «Νίκης» [video]

Σήμα από τις τράπεζες: «Βγάλτε τώρα τα λεφτά σας»

Κακά μαντάτα για χιλιάδες φορολογούμενους: Ποιους θα ελέγξει τις επόμενες μέρες η ΑΑΔΕ