Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ραντεβού με την Ιστορία για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League

10:00 - 18/04/2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη τη Φενέρμπαχτσε (22:00, Newsit.gr, COSMOTE SPORT 4 HD), για τους «8» του Conference League, με… όνειρο την παρθενική πρόκρισή του στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης! Έχοντας για “προίκα” το 3-2 του “Καραϊσκάκης”, ο Ολυμπιακός καλείται να…. αλώσει ή να σταθεί “όρθιος” στο “Σουκρού Σαράτσογλου” της Φενέρμπαχτσε και να πάρει Ιστορική πρόκριση ... Περισσότερα To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ραντεβού με την Ιστορία για την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 2-3 πεν: Τα λιοντάρια του Θρύλου στους 4 του Conference

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη, με ήρωα τον Τζολάκη που έπιασε τρία πέναλτι επικράτησε 3-2 της Φενέρμπαχτσε στα πέναλτι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Conference League.

Διαβάστε το στο tovima

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός 1-0 (2-3 στα πέναλτι): Ιστορική πρόκριση στους «4» του Conference League με ήρωα Τζολάκη!

Το όνειρο του Ολυμπιακού συνεχίζεται αφού απέκλεισε στη διαδικασία των πέναλτι -όπου ο Τζολάκης έκανε 3 αποκρούσεις- τη Φενέρμπαχτσε, μετά το 1-0 για τους Τούρκους σε κανονική διάρκεια και παράταση, παίρνοντας ιστορική πρόκριση για τους ημιτελικούς του Europa Conference League, όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα. Με τους Τούρκους να έχουν κατακλύσει τις εξέδρες και να δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα, το ζητούμενο για τους Ερυθρόλευκους ήταν να μπουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να μην αιφνιδιαστούν, να μη δεχθούν κάποιο γκολ νωρίς. Και τελικά έγινε ακριβώς αυτό: Δέχθηκαν γκολ νωρίς και συγκεκριμένα στο 12′, όταν η άμυνα… ξέχασε τον Καχβετσί που πήρε την πάσα, έφερε τη μπάλα στο αριστ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έστειλε την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Εμιλιάνο Μαρτίνες, ο οποίος χάρισε στην Αργεντινή το τρόπαιο στο Μουντιάλ του Κατάρ και απόψε απέκρουσε τα πέναλτι των Μπενταλέμπ και Αντρέ στη «ρώσικη ρουλέτα», η Άστον Βίλα «λύγισε» στα πέναλτι τη Λιλ με 4-3 (2-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση υπέρ των Γάλλων) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Europa Conference League, όπου περιμένει τον νικητή του ζευγαριού του Ολυμπιακού με τη Φενερμπαχτσέ, μετά τον εν εξελίξει δικό τους δεύτερο αγώνα (3-2 υπέρ του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς). The post Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έστειλε την Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Conference League appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Τα πέναλτι και οι ιστορικές αποκρούσεις του Τζολάκη (Video)

Με ήρωα τον 21χρονο πορτιέρε Κώστα Τζολάκη, ο Ολυμπιακός πήρε ιστορική πρόκριση μέσα στην Πόλη επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με 3-2… Το άρθρο Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Τα πέναλτι και οι ιστορικές αποκρούσεις του Τζολάκη (Video) εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Ο Ολυμπιακός πήρε στα πέναλτι την πρόκριση για τα ημιτελικά του Conference League

Με ήρωα τον Κωνσταντή Τζολάκη που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις πέναλτι, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην Ιστορία του στους ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Προγνωστικά στοιχήματος Χοσέ 18/4: Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ για μια θέση στα ημιτελικά του Conference League

Οι στοιχηματικές προβλέψεις και τα προγνωστικά στοιχήματος από τον Χοσέ για την Πέμπτη 18 Απριλίου! Ιωσήφ Σηφάκης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ο Ολυμπιακός πήρε στα πέναλτι την πρόκριση για τα ημιτελικά του Conference League

Με ήρωα τον Κωνσταντή Τζολάκη που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις πέναλτι, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην Ιστορία του στους ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε και στους «4» του Europa Conference League θα αντιμετωπίσουν την Αστον Βίλα στις 2 και 9 Μαΐου.

Διαβάστε το στο myvolos.net
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι