Χωρίς ενεργό μέτωπο η μεγάλη φωτιά στην περιοχή του Ναυστάθμου Σούδας – Προληπτικές εκκενώσεις

13:00 - 23/04/2024

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε σε περιοχή του Ναυστάθμου Κρήτης στη Σούδα, στο ύψος της Εθνικής οδού. Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής, από τα Χανιά και τις Βρύσες, βρίσκεται στην περιοχή. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 79 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 38 οχήματα μεταξύ των οποίων και υδροφόρες των ΟΤΑ και του Πολεμικού Ναυτικού. Έχει κινητοποιηθεί και ελικόπτερο που κάνει κάτω […] Το άρθρο Χωρίς ενεργό μέτωπο η μεγάλη φωτιά στην περιοχή του Ναυστάθμου Σούδας – Προληπτικές εκκενώσεις εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτορεπορτάζ με εικόνες καταστροφής από τη μεγάλη φωτιά στην περιοχή του Ναύσταθμου της Σούδας

Η φωτιά στη Σούδα πήρε έκταση λόγω των ισχυρών ανέμων, αλλά οι πυροσβέστες κατάφεραν να την θέσουν υπό έλεγχο πριν απειλήσει κατοικημένες περιοχές στα Χανιά… Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες από τα όσα άφησε πίσω της η φωτιά που ξέσπασε το πρωί της Τρίτης 23 Απριλίου, στην περιοχή του Ναυστάθμου, στη Σούδα, στα Χανιά. Οι φλόγες ... Περισσότερα To άρθρο Φωτορεπορτάζ με εικόνες καταστροφής από τη μεγάλη φωτιά στην περιοχή του Ναύσταθμου της Σούδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κρήτη: Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στον Ναύσταθμο της Σούδας

Καλύτερη είναι η εικόνα στη φωτιά στα Χανιά με την πυροσβεστική.Καλύτερη είναι η εικόνα στη φωτιά στα Χανιά με την πυροσβεστική.Πληροφορίες από την Πυροσβετικής, αναφέρουν δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο της φωτιάς, παρά μόνο μερικές διάσπαρτες εστίες εντός της καμμένης έκτασης. Σύμφωνα με την καταγραφή και αποτίμηση της πλήρους μέχρι αυτή την ώρα κατάστασης, η Π.Υ. ενημέρωσε πως: «Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι η δασική πυρκαγιά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χωρίς ενεργό μέτωπο η φωτιά στο Ναύσταθμο της Σούδας

Οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που δρουν στο μέτωπο της φωτιάς έχουν όμως να αντιμετωπίσουν τις πολλές και συνεχείς αναζωπυρώσεις που υπάρχουν.

Διαβάστε το στο euro2day.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά