Καλλιακμάνης για δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: «Ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε “τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός”»

13:01 - 23/04/2024

Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις 67 συλλήψεις που σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη. Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μιλώντας σήμερα (23.04.2024) στο Καλημέρα Ελλάδα, αναφέρθηκε στην υπόθεση των συλλήψεων για τον τραγικό θάνατο του αστυνομικού. ... Περισσότερα To άρθρο Καλλιακμάνης για δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: «Ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε “τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός”» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καλλιακμάνης για δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: «Ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε “τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός”»

Γιώργος Λυγγερίδης: Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις 67 συλλήψεις που σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού στου Ρέντη.Γιώργος Λυγγερίδης: Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις 67 συλλήψεις που σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού στου Ρέντη.Ειδικότερα, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μιλώντας σήμερα (23/04) στο Καλημέρα Ελλάδα, αναφέρθηκε στην υπόθεση των συλλήψεων για τον τραγικό θάνατο του αστυνομικού. […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καλλιακμάνης για τους χούλιγκαν στη δολοφονία Λυγγερίδη: "Τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός", έλεγαν στα τηλέφωνα

"Γύρω στα 60 άτομα ήταν αρχηγοί και υπαρχηγοί", είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνη για τους συλληφθέντες για τη δολοφονία Γιώργου Λυγγερίδη.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Καλλιακμάνης για δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: «Ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε «τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός»

Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις 67 συλλήψεις που σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Καλλιακμάνης για τους δράστες της δολοφονικής επίθεσης στου Ρέντη: «Ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε “τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός”»

«Κάποιοι εκμεταλλεύονται τα παιδιά αυτά για να κάνουν άλλες δουλειές»

Διαβάστε το στο news.gr

Καλλιακμάνης για δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη: «Ακούγονται στα τηλέφωνα να λένε “τα καταφέραμε, σκοτώθηκε ένας αστυνομικός”»

Αίσθηση προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με τις 67 συλλήψεις που σχετίζονται με την υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη. Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μιλώντας σήμερα (23.04.2024) στο Καλημέρα Ελλάδα, αναφέρθηκε στην υπόθεση των συλλήψεων για τον τραγικό θάνατο του αστυνομικού. «17 άτομα από τους 60 με ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση των χούλιγκαν», δηλωσε αρχικά και τόνισε πως η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. διήρκεσε τέσσερις μήνες. «Έπρεπε να αναλυθούν κάποια στοιχεία, κάποια τεχνικά στοιχεία στη ΔΕΕ προκειμένου να προκύψει η εμπλοκή κάποιων σε πολλές  από μία πράξε

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι