Ιταλία: Έρευνα βασιζόμενη σε αρχαίους παπύρους εντόπισε τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

13:12 - 23/04/2024

Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, σύμφωνα με έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία βασίσθηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο, κοντά στην Νάπολη. Το άρθρο Ιταλία: Έρευνα βασιζόμενη σε αρχαίους παπύρους εντόπισε τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πλάτωνας: Ιταλική έρευνα εντόπισε τον ακριβή χώρο ταφής του στην Αθήνα

Πάπυροι «αναγνώσθηκαν» από βιονικό μάτι παρά τη ζημιά που έπαθαν από την έκρηξη του Βεζουβίου 79 μ.Χ - Πού εντοπίζεται ο τάφος του Πλάτωνα και τι γνωρίζουμε για τον θανατό του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ιταλικό ίδρυμα ερευνών: Βρήκαμε το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα

Μια σπουδαία αρχαιολογική ανακάλυψη με παγκόσμιο ενδιαφέρον για τους λάτρεις της αρχαίας Ελλάδας, έφερε στο φως η έρευνα ιταλικού ιδρύματος, καθώς εντοπίστηκε το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα. Η έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος, που αφορά στο σημείο ταφής του κορυφαίου Έλληνα φιλοσόφου, του Πλάτωνα, βασίστηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο, κοντά στην Νάπολη. Τα εύσημα ... Περισσότερα To άρθρο Ιταλικό ίδρυμα ερευνών: Βρήκαμε το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ιταλική έρευνα εντόπισε τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

Η σημαντική αυτή ανακάλυψη, σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό, οφείλεται σε νέα ανάγνωση παπύρου του Φιλόδημου

Διαβάστε το στο in.gr

Ιταλικό ίδρυμα ερευνών: Βρήκαμε το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα

Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, σύμφωνα με έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία βασίσθηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο, κοντά στην Νάπολη.Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, σύμφωνα με έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία βασίσθηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο, κοντά στην Νάπολη.Όπως αναφέρει η συγκεκριμένη έρευνα, με υπεύθυνο τον Ιταλό παπυρολόγο Γκρατσιάνο Ρανόκια, ο Πλάτωνας ενταφιάστηκε στην «Ακαδημία» που φέρει το όνομά του στην Αθήνα, σε κήπο πλησίον του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ιταλοί αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα (video)

Σύμφωνα με την έρευνα, με υπεύθυνο τον Ιταλό παπυρολόγο Γκρατσιάνο Ρανόκια, ο Πλάτωνας ενταφιάστηκε στην «Ακαδημία» που φέρει το όνομά του στην Αθήνα, σε κήπο πλησίον του «ναού των Μουσών». Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, σύμφωνα με έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία βασίσθηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο, […] The post Ιταλοί αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα (video) appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Ιταλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα στην Αθήνα

Στο ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα οδήγησε η μελέτη παπύρων της τοποθεσίας Ερκολάνο, κοντά στην Νάπολη, σύμφωνα με έρευνα του… Το άρθρο Ιταλοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα στην Αθήνα εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.

Διαβάστε το στο documentonews.gr

Το Ιταλικό Ιδρυμα Ερευνών εντόπισε τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, σύμφωνα με έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία βασίσθηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο, κοντά στην Νάπολη.

Διαβάστε το στο real.gr

Ερευνητές εντόπισαν τον ακριβή τόπο ταφής του Πλάτωνα

Η πολύτιμη ανακάλυψη από Ιταλούς ερευνητές

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Ιταλοί αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, σύμφωνα με έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία βασίσθηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο, κοντά στην Νάπολη.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ιταλοί αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

Σύμφωνα με την έρευνα, ο φιλόσοφος ενταφιάστηκε στην «Ακαδημία» που φέρει το όνομά του στην Αθήνα

Διαβάστε το στο news.gr

Ιταλοί αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα

Σύμφωνα με την έρευνα, με υπεύθυνο τον Ιταλό παπυρολόγο Γκρατσιάνο Ρανόκια, ο Πλάτωνας ενταφιάστηκε στην «Ακαδημία» που φέρει το όνομά του στην Αθήνα, σε κήπο πλησίον του «ναού των Μουσών»

Διαβάστε το στο Skai.gr

Ιταλικό ίδρυμα ερευνών: Βρήκαμε το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα

Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, σύμφωνα με έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία βασίσθηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο, κοντά στην Νάπολη. Σύμφωνα με την έρευνα, με υπεύθυνο τον Ιταλό παπυρολόγο Γκρατσιάνο Ρανόκια, ο Πλάτωνας ενταφιάστηκε στην «Ακαδημία» που φέρει το όνομά του στην Αθήνα, σε κήπο πλησίον του «ναού των Μουσών». Η σημαντική αυτή ανακάλυψη, σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό, οφείλεται σε νέα ανάγνωση παπύρου του Φιλόδημου του Επικούρειου, ο οποίος περιέχει την Ιστορία της «Ακαδημίας». Οι πάπυροι «αναγνώσθηκαν» από βιονικό μάτι, το οποίο, παρά το ότι απανθρακώθηκαν από την έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. η οποία κατέστρεψε και τη

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα στην Αθήνα

Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, σύμφωνα με έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία βασίσθηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο, κοντά στην Νάπολη. Σύμφωνα με την έρευνα, με υπεύθυνο τον Ιταλό παπυρολόγο Γκρατσιάνο Ρανόκια, ο Πλάτωνας ενταφιάστηκε στην «Ακαδημία» που φέρει το όνομά του στην Αθήνα, σε κήπο πλησίον του […] Ερευνητές υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα στην Αθήνα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Ιταλοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι εντόπισαν τον ακριβή χώρο ταφής του Πλάτωνα στην Αθήνα

Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, σύμφωνα με έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία βασίσθηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο (Ηράκλειο), κοντά στην Νάπολη. Σύμφωνα με την έρευνα, με υπεύθυνο τον Ιταλό Γκρατσιάνο Ρανόκια, ειδικό στην μελέτη παπύρων, ο Πλάτωνας ενταφιάστηκε στην «Ακαδημία» που φέρει το όνομά του στην Αθήνα, σε κήπο πλησίον του «ναού των Μουσών». Η σημαντική αυτή ανακάλυψη, σύμφωνα με ό,τι έγινε γνωστό, οφείλεται σε νέα ανάγνωση παπύρου του Φιλόδημου του Επικούρειου, ο οποίος περιέχει την Ιστορία της «Ακαδημίας». Οι πάπυροι «αναγνώσθηκαν» από βιονικό μάτι, το οποίο, παρά το ότι απανθρακώθηκαν από την έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μ

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Πλάτωνας: Ιταλική έρευνα εντόπισε τον ακριβή χώρο ταφής του

Πάπυροι «αναγνώσθηκαν» από βιονικό μάτι αποκαλύπτοντας 30% νέο κείμενο – Πού εντοπίζεται ο τάφος του Πλάτωνα και τι γνωρίζουμε για τον θάνατό του Το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα κατέστη δυνατό να εντοπιστεί, σύμφωνα με έρευνα του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών, η οποία βασίσθηκε σε παπύρους της τοποθεσίας Ερκολάνο (Ηράκλειο), κοντά στην Νάπολη. Σύμφωνα με την έρευνα, με υπεύθυνο τον Ιταλό […] The post Πλάτωνας: Ιταλική έρευνα εντόπισε τον ακριβή χώρο ταφής του appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Ρώσοι: «Θα επεκτείνουμε την ουδέτερη ζώνη στην Ουκρανία»! Θα είναι και το Χάρκοβο μέσα;

«Θάνατοι μέσα σε νοσοκομεία»! Τι ακριβώς συμβαίνει;;; vid

Ακόμα και φυλακή! Τρόμος για την παγκόσμια Συνθήκη που θέλουν να φέρουν τον Μάιο, vid

Βουλή: Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στον Φλώρο

Ο ρωσικός πύραυλος Onyx από την οικογένεια Kalibr και Zircon! Απλά δείτε

Η ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο για συμμετοχή στην απεργία την 1η Μαΐου