Πάνος Μουζουράκης: Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία, τη βαφτίσαμε ήδη

11:01 - 24/04/2024

«Όπως μεταδώσατε τόσο όμορφα ότι έγινα μπαμπάς, πείτε και για τον δίσκο μου», είπε ο Πάνος Μουζουράκης. Το νέο του δίσκο με τίτλο «Μεγαλώνω» παρουσίασε χθες (23.04.2024) ο Πάνος Μουζουράκης και οι ρεπόρτερ βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν το γεγονός. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε, μάλιστα, πως με τη σύζυγό του, Μαριλού Κόζαρη, βάφτισαν την κορούλα ... Περισσότερα To άρθρο Πάνος Μουζουράκης: Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία, τη βαφτίσαμε ήδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πάνος Μουζουράκης: «Βαφτίσαμε κιόλας το παιδί μας – Μου ξύπνησε μια νέα ευτυχία»

Πάνος Μουζουράκης: «Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Τζόκερ κλήρωση 3000: Οι τυχεροί αριθμοί σήμερα

Ο Τραμπ σφίγγει τον κλοιό στη Βενεζουέλα: Στο στόχαστρο πετρελαιοφόρα δεξαμενόπλοια και συγγενείς του Μαδούρο

Αποδοκιμασίες από τον κόσμο του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ μετά την ισοπαλία με τη Βικτόρια Πλζεν

Καλιφόρνια: Η στιγμή που γίνεται μεγάλη έκρηξη σε αγωγό αερίου – 6 τραυματίες, καταστράφηκαν 3 κτίρια

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το story με τραγούδι όλο νόημα μετά την κάκιστη εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Αρμάνι

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Μία εκπομπή θέλει ανθρώπους που κάνουν μαζεμένη τοποθέτηση, η εποχή του Μικρούτσικου πέρασε