Συγκλονίζει ο Ζαχίρ από το Masterchef: Έφτασα με βάρκα στη Λέσβο και κοιμόμουν στα παγκάκια (VIDEO)

10:51 - 25/02/2020

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο πρώην παίκτης του Masterchef Zαχίρ Γιαβαρί. Ο Ζαχίρ μίλησε για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, για τους γονείς του που τον προέτρεψαν να φύγει από το σπίτι του σε ηλικία 10 ετών για να αναζητήσει μία καλύτερη ζωή μακριά από τον πόλεμο αλλά και για την τραγική κατάληξη που είχε ο πατέρας του και η αδελφή του όταν σκοτώθηκαν από βομβιστική επίθεση των Ταλιμπάν. Ο Ζαχίρ εξομολογήθηκε πως σε μικρή ηλικία εργαζόταν σε οικοδομές και κοιμόταν σε παραπήγματα. «Γεννήθηκα στο Αφγανιστάν και έφυγα από εκεί χωρίς τους γονείς μου σε ηλικία 10 ετών. Γλίτωσα από το θάνατο, αλλά συνάντησα πολλές δυσκολίες ώστε να έχω μια καλύτερη

Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Ζαχίρ από το MasterChef: Έχω να δω τη μητέρα μου 20 χρόνια

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα Μεσάνυχτα» ήταν ο Ζαχίρ Γιαβρί...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Συγκλονίζει ο Ζαχίρ Γιαβαρί: «Όταν έφτασα στη Λέσβο δεν είχα λεφτά και κοιμόμουν στα παγκάκια»

Στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Ζαχίρ Γιαβαρί. Ο Ζαχίρ διηγήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη  πως έφυγε από το σπίτι...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ζαχίρ από MasterChef: Έφτασα με βάρκα στη Λέσβο, κοιμόμουν στο δάσος

Η εξομολόγηση του πρώην παίκτη του MasterChef

Διαβάστε το στο lifo.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thestival.gr

Δ. Νεάπολης – Συκεών: Με 143 μονάδες ενισχύθηκε η Δημοτική Τράπεζα Αίματος

Ένα αφιέρωμα στον δημιουργό Μανώλη Ρασούλη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Γιατί δεν πρέπει να τον αφήνετε μόνο του τον σκύλο σας στην ακρογιαλιά

Δωρεάν εξετάσεις για την πρόληψη της οστεοπόρωσης στον Δ. Πυλαίας- Χορτιάτη

H "Μήδεια" του Μποστ έρχεται στο Θέατρο Γης

Μουσικό ταξίδι με την Γλυκερία στο Ωραιόκαστρο