Λουκία Παπαδάκη: Είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου, είναι το εύσημο που δίνω στον εαυτό μου

08:09 - 12/08/2024

“Δεν γύρισα ποτέ την πλάτη σε κάποιον που θα έρθει να μου πει έναν λόγο” εξομολογείται η Λουκία Παπαδάκη. Η Λουκία Παπαδάκη έδωσε συνέντευξη στο ένθετο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την αγάπη που έχει εισπράξει από τον κόσμο και την Ηλέκτρα, τη δραματική σειρά της ΕΡΤ στην οποία ... Περισσότερα To άρθρο Λουκία Παπαδάκη: Είμαι ευγνώμων για την αγάπη του κόσμου, είναι το εύσημο που δίνω στον εαυτό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Σίδνεϊ: Πώς πατέρας και γιος σκόρπιζαν τον θάνατο επί 10 λεπτά – Τα νόμιμα όπλα και οι έρευνες για τη σχέση του 24χρονου με το ISIS

Θα ξεπεράσει τις 140.000 πωλήσεις νέων ΙΧ η αγορά αυτοκινήτου

Χαμηλή εμπιστοσύνη και ικανοποίηση των καταναλωτών ενέργειας στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη

Τέλος στα φθηνά κινέζικα προϊόντα ^ κοινό μυστικό οι υψηλοί έμμεσοι φόροι ^ ώρα Προϋπολογισμού ^ μεγάλα deals στις ελληνικές startups ^ τι αναμένει η Dimand το 2026 ^ η εξίσωση των data centers ^ αλλάζει το εθνικό σχέδιο για την ενέργεια

Super League: Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες βαθμών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ και μείωσε τη διαφορά από την κορύφη

Σίδνεϊ: Εθνικό πένθος μετά την επίθεση με τους 16 νεκρούς – Πώς πατέρας και γιος σκόρπιζαν τον θάνατο επί 10 λεπτά