Ορέστης Τζιόβας: Έχω «χτυπήσει» 24ωρα παίζοντας playstation

21:37 - 18/09/2024

«Απλά το βράδυ εμένα μ’ αρέσει που κοιμούνται όλοι και δεν σε ενοχλεί κανένας! Βάζεις και το Playstation και παίζεις. Παίζω ακόμα αλλά νομίζω πως είναι κάτι που θέλω να το βγάλω πια από τη ζωή μου» δήλωσε ο Ορέστης Τζιόβας. Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε σήμερα (18.09.2024) καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» με τον ... Περισσότερα To άρθρο Ορέστης Τζιόβας: Έχω «χτυπήσει» 24ωρα παίζοντας playstation δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω "χτυπήσει" 24ωρο στο Playstation χωρίς ύπνο και μεγάλα διαλείμματα» (vid)

O ηθοποιός αποκάλυψε την μεγάλη του αδυναμία στα βιντεοπαιχνίδια.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ορέστης Τζιόβας: «Έχω «χτυπήσει» 24ωρο στο Playstation χωρίς ύπνο και μεγάλα διαλείμματα»

Ο Ορέστης Τζιόβας βρέθηκε καλεσμένης του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν […] The post Ορέστης Τζιόβας: «Έχω «χτυπήσει» 24ωρο στο Playstation χωρίς ύπνο και μεγάλα διαλείμματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Η Ρωσία κατέρριψε drones που κατευθύνονταν προς τη Μόσχα

Champions League: Η Άρσεναλ κράτησε το απόλυτο, μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι – επόμενο επεισόδιο: Η Ευανθία καταλήγει στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα αυτοκτονίας

Έλενα Χριστοπούλου: Διαφωνώ με την Ιουλία Καλλιμάνη και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτή τη δήλωση της

Στο Πάρα Πέντε: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το reunion της θρυλικής σειράς στο Mega

Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2682: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί