Τριαντάφυλλος: «Τι είναι το non binary; Έχω φίλους που έλεγαν ότι είναι ο Αγαμέμνωνας και τους έκλειναν μέσα»

17:46 - 22/09/2024

Για τον διαδικτυακό ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του Μάρκου Σεφερλή σχολίασε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής με αφορμή  την έναρξη των νυχτερινών του εμφανίσεων με τον Βαλάντη και τη Χριστίνα Κολέτσα, μίλησε στις κάμερες και τοποθετήθηκε στο ζήτημα με τον Μάρκο Σεφερλή και την κατακραυγή που δέχτηκε στο ίντερνετ. Ο Τριαντάφυλλος ... Περισσότερα To άρθρο Τριαντάφυλλος: «Τι είναι το non binary; Έχω φίλους που έλεγαν ότι είναι ο Αγαμέμνωνας και τους έκλειναν μέσα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τριαντάφυλλος: Τι είναι το non binary - Έχω φίλους που έλεγαν ότι είναι ο Αγαμέμνωνας και τους έκλειναν μέσα

"Δεν περίμενα να ακούσω κάτι άλλο" δήλωσε η Δέσποινα Καμπούρη

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Αυτά είναι τα επίσημα αιτήματα των αγροτών στα οποία η κυβέρνηση έχει απαντήσει ήδη με διπλό κάλεσμα για διάλογο

Μίλαν – Σασουόλο 2-2: Γκέλα και δύο χαμένοι βαθμοί για τους «ροσονέρι» στη Serie A

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Η θητεία μου ως πρέσβειρας των ΗΠΑ στην Ελλάδα είναι από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου

Καιρός αύριο: Λίγες βροχές σε Εύβοια, Κρήτη και Σποράδες – Θερμοκρασίες έως τους 19 βαθμούς

Αίγιο: Πέθανε ο 43χρονος ασθενής μποξέρ που γρονθοκόπησε γιατρό – Ξεψύχησε στο ίδιο νοσοκομείο

Μπαρτζώκας για το φραστικό επεισόδιο με οπαδό: Μου προκαλεί αηδία να με βρίζει χυδαία ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος, με τρία-τέσσερα παιδάκια δίπλα του